Снимка: Булфото, архив
fallback

Седеммесечно бебе е настанено в болницата в Сливен с фрактура на черепа, след като майка му го хвърлила от втория етаж на социално заведение в града, съобщиха от здравното заведение.

Детето е паднало от шест метра височина. Транспортирано е в болницата около 14 часа на 22 август.

Веднага му е била направена черепно-мозъчна операция. По думите на лекарите операцията е преминала успешно, но има опасност за живота на момиченцето.

От полицията уточняват причините

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Смешници

преди 10 години

Чиста българка си е. На всичкото отгоре е и освидетелствана! Питам: Къде са социалните работници в случая? Как са могли да оставят бебе в ръцете на такъв ,,човек'? Защо не са си мръднали пръста преди нещастието да се случи? Но, както винаги ние тук, винаги действаме след това..след това въвеждаме санкции, след това мислим закони, след това мислим за всичко..точно 3 дена. После пак старата песен на нов глас. За едни помощи искат от 99 кладенеца вода, а децата на кой са поверени..не ги интересува.

69

R.I.P. BG

преди 10 години

kostadin.eu/tag/%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/

68

КАРБОВСКИ

преди 10 години

Аз съм истинският КАРБОВСКИ ! Случайно двама мои колеги ме питаха какви тези съм бил развивал в коментарите под тази стания - затова реших да пиша - за пръв и последен път! Вапълно се дистанцирам от субекта, подвизавящ се с моята фамилия и образ, и насаждащ етнически и ксенофабски мотиви в това пространство. И още нещо - имам достатъчно публицистични предавания, засягаща дискутираната тук етническа проблематика, където открито съм изразил отношение по въпроса.

fallback