Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицай от РПУ-Банско е застрелял свой познат, съобщиха от МВР.

Свадата между двамата е станала в сутрешните часове, а сигнала за стрелбата е подаден около 05.30 часа.

По първоначална информация при кървавият инцидент е ранен и стрелецът, който обаче е задържан.

Полицаят стрелец е младши автоконтрольор на 30 години, от Добринище, който по време на престъплението не е бил на работа.  Жертвата е на 39 години, също от Добринище.

В момента се извършва оглед на местопроизшествието от прокурор от Окръжна прокуратура Благоевград и от следовател от Следствено отделение Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

недоволен

преди 10 години

Бизнесменът дължал на полицая 100 000 лв, се разбра от новините. Интересно откъде накъде пътен полицай може да даде назаем 100 000 лв, сигурно ги е спестил от закуски. Повече от сигурен съм, че на този факт никой няма да обърне внимание.

34

The me

преди 10 години

До 31 е Ани многу поздрави на тебе и не забрави да поздравиш макати , сестрати , брчеди дето имаш од женски род .. Чумите дето са били с Македонци знаат как става авно ти оште не си била на V6 и до грлото секи ден .. Гадна ромка !! За тва и нико вее не ве такова

33

ss

преди 10 години

и к'во като е кука? В БГ има 500 000 лични огнестрелни оръжия ! не полицай а всеки може да "гръмне приятел" (доктор, програмист, пичовете от автомивката т.н.). А докато лаете по куките си помислете другарите от народната милиция ви спрат започвате да потърквате ръчички и да питате "кво прайм ся " :) Като сте такива МЪЖЕ КОЛКО ПЪТИ СТЕ ИСКАЛИ НАКАТАДЖИТА ДА ПИШЕ АКТА !!! КАКВИТО СТЕ ВИЕ ТАКИВА ПОЛИЦАИ ЩЕ ИМАТЕ !!!

fallback