35

недоволен

преди 10 години

Бизнесменът дължал на полицая 100 000 лв, се разбра от новините. Интересно откъде накъде пътен полицай може да даде назаем 100 000 лв, сигурно ги е спестил от закуски. Повече от сигурен съм, че на този факт никой няма да обърне внимание.

34

The me

преди 10 години

До 31 е Ани многу поздрави на тебе и не забрави да поздравиш макати , сестрати , брчеди дето имаш од женски род .. Чумите дето са били с Македонци знаат как става авно ти оште не си била на V6 и до грлото секи ден .. Гадна ромка !! За тва и нико вее не ве такова

33

ss

преди 10 години

и к'во като е кука? В БГ има 500 000 лични огнестрелни оръжия ! не полицай а всеки може да "гръмне приятел" (доктор, програмист, пичовете от автомивката т.н.). А докато лаете по куките си помислете другарите от народната милиция ви спрат започвате да потърквате ръчички и да питате "кво прайм ся " :) Като сте такива МЪЖЕ КОЛКО ПЪТИ СТЕ ИСКАЛИ НАКАТАДЖИТА ДА ПИШЕ АКТА !!! КАКВИТО СТЕ ВИЕ ТАКИВА ПОЛИЦАИ ЩЕ ИМАТЕ !!!

32

ГУРБЕТЧИЯ - ВИЦ

преди 10 години

ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ПОСЕТИЛ ЕДНО *** СЕЛО В БЪЛГАРИЯ И УСТАНОВИЛ,ЧЕ ТАМ *** МНОГО КРАДЯЛИ ЕЙ ТАКИВА ДРЕБНИ НЕЩА КАТО КАБЕЛИ И ПР. ЗА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ПОРАДИ ГОЛЯМАТА БЕЗРАБОТИЦА И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ ! ПОСЛЕ ПОСЕТИЛ И ЕДНО БЪЛГАРСКО СЕЛО И УСТАНОВИЛ ,ЧЕ НЯМА КРАДЦИ ,УЧУДИЛ СЕ И КАЗАЛ НА КМЕТА ,БРАВО ,НЯМАТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ! КМЕТЪТ ОТГОВОРИЛ - АМИ ТЕ НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СТАНАХА ПОЛИЦАИ В ПО-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ !

31

Анонимен

преди 10 години

До Fuckingdnes до коМЕНТАР 36 ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ НЕ САМ ПОЛИЦАЙ НО КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ КОМЕНТАРИ ПИШАТ ПОВЕ4ЕТО ОТ ВАС И ВИЕ НЕ ПАДАТЕ ПО ДОЛУ ОТ ТЕЗИ КОИТО ОБИЖДАТЕ 4Е ДАЖЕ СТЕ ПО ЗЛЕ

30

ttt

преди 10 години

А застреляния и баща му бяха съдени и лежаха за опит за убийство. Добре че този дето нападнаха оцеля даже след 7 намушквания с нож.Така че не слушайте новини, защото журналистите са толкова некомпетентни, колкото всички останали в тази държава.

29

vdinikiasa

преди 10 години

Явно си има нещо садистично в рода на полицая, щом като преди 10 години чичо му и дядо му убиха човек и в момента са на свобода. Дано поне този си получи заслуженото!

28

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДО КОМЕНТАР 30 И ДОВСИ4КИ КОЙТО ОБИЖДАТ БГ -ПОЛИЦАЙ *** И ДОЛНИ *** СТЕ ВИЕ *** ДОЛНОПРОБНИ ***

27

7

преди 10 години

Всяка година Полицате на психо тест.

26

Ани

преди 10 години

Леле,и полицай и македонец...

25

GG

преди 10 години

Da otdavna zabraven metod na spavedliv protses, Niakoi zabraviat che sa smurtni v tazi durjava

24

Атанас

преди 10 години

Тези хора в Добринище и околните села са напълно откачени и толкова злобни....с абсолютно остаряла представа за обществото и света, че нямам думи. Имам колега родом от Добринище на около 24 години. Та той говори на почти неразбираем остарял бабешки диалект,както и всичките му приятели от там. Да не говорим какви са агресивни и нетолерантни. Не приемат хората от другите региони на България за хора, а не виждат себе си какви са....

23

Атакист

преди 10 години

до 26Скапан гербераст, днес да си вземеш повечко бира, защото безплатната по площадите вече свършвала. Тиквата се охарчил яко за 40 дни.

22

Атакист

преди 10 години

до 20Йовчев ли натисна спусъка на насраното от алкохол ченге???

21

избирател

преди 10 години

Верно приятели са били. :)

20

Адам Смит

преди 10 години

Костов ли е виновен пак?

19

Анонимен

преди 10 години

Трябва да има сериозни наказания за да се прекрати това поголовно избиване на хора. Правосъдната система е виновна за волността на престъпниците. Всеки *** е с мисълта, че ще бъде оправдан. Докато в правосъдната система не влезнат честни и достойни хора такива вести ще са ежедневие.

18

Атакист

преди 10 години

до 20Йовчев ли наливаше в устата на този *** алкохол?МНого сте ми смешни бе!Орешарски пък искахте оня ден да си подава оставката заради миньорите.Няма такива герберастки добитъци като вас!

17

arhar

преди 10 години

Полицай застрелва мъж, който не е криминално проявен ...Хайде сега Цв. Йовчев да си подава оставката, а Цацаров да му повдига обвинение, защото не е контролирал подчинените си , след като полицай застрелва човек, който не е от криминалния контингент !!!

16

Боби

преди 10 години

По логика на комунистите Ц.Ц е виновен за състоянието в което се намира българската полиция.За прокуратурата е виновен вътрешният министър-за неоказан достатъчен контрол на подчинените на министъра.Това е само ако е от ГЕРБ.ОСТАВКА.Господин Цацаров самосезирате се за безаконията което е позволил вътрешният министър да се извършат от неговите подчинени.Това е полицейщина и самооправство извършено от български полицай.Един аршин за всички-без изключение!