Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж, заподозрян в извършване на убийство на млада жена, е задържан за 72 часа в ареста, съобщава МВР.
В четвъртък около 11 часа на тел. 112 било съобщено, че в коритото на река Въча край Кадиево е открит труп на младо момиче. На място е изпратен екип от РУП – Стамболийски и ОУПБЗН – Пловдив, предприети са незабавни оперативни действия съвместно с криминалисти от сектор „Престъпления против личността” в Пловдив.

В хода на разследването е установена самоличността на девойката, която е на 19 години от Пловдив. Като уличен в убийството й е неин познат на 22 години от Първенец.
 
По първоначални данни в сряда около 17 часа двамата се били скарали край напоителен канал до село Йоаким Груево и в гнева си младежът бутнал момичето в бързотечащата вода. Срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. Уведомена е Окръжна прокуратура – Пловдив, която е постановила младежът да бъде задържан за 72 часа в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

БЕЛА

преди 10 години

До ЖоЗАЩО ЕДНОТО ДА ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА???? ЗНАЧИ СПОРЕД ТЕБ ЩОМ МЕ ВЪЛНУВА ГАДНАТА СМЪРТ НА КУЧЕТО НЕ МОГА ДА СЕ ВЪЗМУЩАВАМ НА СМЪРТТА НА ЧОВЕК И ОБРАТНОТО ТАКА ЛИ ТОВА Е СУПЕР ИДИОТСКО МИСЛЕНЕ!!! ВСЯКА ЖЕСТОКОСТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНЕ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ИЗВЪРШЕНА НАД ЖИВОТНО ИЛИ НАД ЧОВЕК!!!

19

конса

преди 10 години

До ХА ХА ХАСтефка Маджарова-бяла българка.Може да и видиш снимката в Пловдив24-има статия за нея.Не те ли е срам малко поне бе празноглавец?

18

owned

преди 10 години

До БогданНе я е бутнал а я е хвърлил след като я е пребил до смърт

fallback