Георги Терзиев (с №3) с екипа на националния отбор. Снимка: Булфото
fallback

16-годишно момиче е блъснато на пешеходна пътека в сливенския квартал "Сини камъни", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът на пътния инцидент е подаден в неделя вечер в 20,19 часа. Лек автомобил “Ауди А8”, управляван от 20-годишният Г.Т., е блъснал момиче на 16 години, което е пресичало пътното платно на бул. „Стефан Стамболов“ в града.

Пострадалата е откарана в МБАЛ-Сливен с фрактури на долни и горни крайници и настанена за лечение в тежко състояние. Момичето е ученичка в местната Професионална гимназия по икономика. 

По информация на bTV шофьорът с инициали Г.Т. е футболният национал Георги Терзиев.

Роденият през 1992 година в Сливен Терзиев е един от най-големите таланти в родния футбол, като дори има записани 2 мача в националния отбор. В момента защитникът играе в отбора на Черноморец (Бургас), но към него интерес проявяват няколко европейски клуба от водещи първенства в Европа. Сред най-настоятелните за подписа на младия защитник са испанския Еспаньол и холандския гранд Фейенорд.

Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

ranik56

преди 11 години

Стига компромиси на такива *** . Да шофираш с такава скорост в населено място ,където на пешеходните пътеки пресичат малки деца ,това е повече от Престъпление . Тези Мухльовци си мислят ,че са над Закона , вижте му колата ...хората нямат пари за хляб ,а този каква кола кара ?! Колко мръсни пари има в Българският футбол и до кога ще подължава това .

57

хх

преди 11 години

До topwayпепел ти на езика... момичето не е мъртво ;)

56

topway

преди 11 години

От Сливен, живея на 100 метра от мястото на което този нечовек,***,нисш индивид блъсна детето. То е мъртво , поне майка му е прокурор ...дано успее да направи нещо. Искам това едноклетъчно същество да гние доживот където му е мястото.

fallback