Снимка: Булфото, архив
fallback

Директорът на районното полицейско управление в Елин Пелин Методи Методиев е загинал в катастрофа късно снощи, съобщава bTV.

Методиев е пътувал в колата си сам и се е сблъскал с друг автомобил. При катастрофата са пострадали мъж и 19-годишно момиче, което е настанено със счупен глезен в Пирогов.

Случаят се разследва.

Тежкият инцидент е станал малко преди 1 часа през нощта близо до с. Елешница, Софийско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 11 години

До !@$% Лека му пръст на човека. А като говориш за уважение,се сещам за полицая от гр. Роман,който е неграмотен и жена му е писала документите във връзка с измамените жени и продадените им имоти. За това няма уважение, но така е с всичко в БГ,като се започне от образованието,защо е допуснало такъв човек да получи д-*** за ср. обр.и стигнем до там, защото никой не гледа образование,квалификация и умения,водещото в БГ е да си човек на някой.Може да ти съсипе и соб. бизнес ама нали ми е приятел.

52

Анонимен

преди 11 години

Не е истина колко гадно племе сме ние българите,гадни,смотани и озлобени хорица!Не ви е срам!Дори със паметта на човека се гаврите!

51

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Злобата не е насочена лично към човека,а по-скоро е препратка към системата и корумпираните и служители.Проявете малко уважение към близките на починалия!

fallback