Снимка: Булфото
fallback

Мъж на възраст 30 години бе арестуван от полицията след като е извършил въоръжен грабеж на хранителен магазин в София, съобщи БНР.

Престъплението се е случило вечерта на 12 април към 2050 часа. Тогава органите на реда са получили сигнал за грабеж в магазин, намиращ се на бул."Евлоги Георгиев.

Заподозреният е бил облечен с тъмни дрехи и с бейзболна шапка на главата. Той, влязъл в обекта и с пистолет заплашил продавачката, която му дала дневния оборот. Мъжът прибрал около  1 200 лева от касата и избягал.

Случаен минувач тръгнал след беглеца и го предледвал дълго. Видял, че мъжът се качва в лек автомобил "Митцубиши".

След сигнал в полицията и предприето издирване е задържан обирждията, чието име съществува в регистрите на МВР с хулигански прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

тристан

преди 11 години

Някакъв *** тръгнал да обира магазина ,какво общо имат тука разни партии.Черни касички ха-ха ако партиите разчитат на 1200лв от някой обир то много сме я закъсали.

18

До безименния №10

преди 11 години

До Анонимен 10Ти ид*от ли си или да? Искаш ли да ти кажа кой има "черна каса"?До АвстралиецаСтой си там, не ни разваляй въздуха!

17

жоро

преди 11 години

Понеже не ми се нито чака, нито ми се занимава. Ще му отговоря на австралиеца. Най-популярната бира в Австралия е...... НИКОЯ. Както самите австралийци казват "пикня в бутилка". Айде със здраве и гледай да не те нае%ат кенгурутата от Факултето

fallback