19

тристан

преди 11 години

Някакъв *** тръгнал да обира магазина ,какво общо имат тука разни партии.Черни касички ха-ха ако партиите разчитат на 1200лв от някой обир то много сме я закъсали.

18

До безименния №10

преди 11 години

До Анонимен 10Ти ид*от ли си или да? Искаш ли да ти кажа кой има "черна каса"?До АвстралиецаСтой си там, не ни разваляй въздуха!

17

жоро

преди 11 години

Понеже не ми се нито чака, нито ми се занимава. Ще му отговоря на австралиеца. Най-популярната бира в Австралия е...... НИКОЯ. Както самите австралийци казват "пикня в бутилка". Айде със здраве и гледай да не те нае%ат кенгурутата от Факултето

16

жоро

преди 11 години

Ей австалопитека от австралия, толкова си в Австралия, та не си чувал за граждански патрули, нали? Айде едно въпросче тогава? Коя е най-популярната бира там?

15

Трол

преди 11 години

Всъщност на бул. Евлоги Георгиев няма хранителен магазин...

14

Анонимен

преди 11 години

:))))) ,,...2050 часа..,, :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))измислихте космическото време :)

13

Зайко-байко

преди 11 години

Да така е,ноо има една подробност....аКо ме хванат...иии....ако си;)))(мн.смешно...призная ;))

12

Анонимен

преди 11 години

митсубиши? да не се е объркал? автомобила трябва да е крайслер с много антени!

11

Анонимен

преди 11 години

до(Зайко-байко)Това може да го направиш в БГ не тука. Това точно имах предвид. Като му бутнеш горния ред на зЪбната ограда и ще трябва да му платиш ?20 000 обезщетение. Ако нямаш пари да платиш може и да си полежиш в затвора за няколко годинки. Ти сам избираш. И да не казвам, че докато му избиваш зъбите ще има още около 20 човека които ще те снимат как го правиш. Доста зъбки трябва да избиеш. Но нали си в БГ няма за какво да се притесняваш. Няма кой да те закачи за такива работи там. Айде лека

10

Анонимен

преди 11 години

Обирджията е трябвало да занесе откраднатите пари в черната каса на БСП!!!

9

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

обичам мъжките ласки и здравите мускулести мъжаги!!

8

Зайко-байко

преди 11 години

Като му гътна горния ред на зЪбната ограда ;)) и ще видиш дали ще вади тел. да снима ;))

7

От Дъблин

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Ти явно много от скоро си в Австралия щом така разсъждаваш. Аз живея от 5 години в Дъблин и да ти кажа така би направил всеки един човек с гражданско самосъзнание. За да се изкорени престъпността, главната роля поема обществото не полицията мой човек. Така е на запад и така трябва да бъде и навсякъде. Знам че ситуацията е още по сериозна там откъдето пишеш защото имам доста приятели, които бяха там или все още са там. Тука за най-малкото вадят телефоните и снимат видео....

6

Анонимен

преди 11 години

до австралиецаабе,ти защо се вреш по Бг сайтовете.лягай по-навреме,че утре като пасеш кенгурата да не заспиш и изтървеш накое добиче.

5

димитър

преди 11 години

аз тоя *** съм го бил и сам го и.ал затва краде

4

Алов

преди 11 години

Ето за това няма да се оправим.Пълно е топячи .Какво му влиза в работата на онзи та е изпортил човечеца? Доносник !

3

До Австралия(Сидни)

преди 11 години

Пълен ***, добре, че си далече, че тука не ти е мястото. Евала на случайния минувач.

2

Do 1

преди 11 години

Е не, няма да обърне внимание, защото не е негова работа? Чест прави на гражданина, че е проявил съвест и съпричастност, а не си е заровил главата в пясъка като абориген. Седи си в Австралия и не ни мисли.

1

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Случаен минувач тръгнал след беглеца и го предледвал дълго. Видял, че мъжът се качва в лек автомобил "Митцубиши".-----------------------------------------НЕ НЕЕЕЕ няма такава страна. НА казана на българите в Ада не седи дявол да ги пази. Няма нужда, ако някой тръгне да се измъква другите веднага го дръпватБУАХАХАХАХлека нощ от Сидни Австралия