Снимка: Булфото, архив
fallback

Над 2,5 тона медни проводници са иззети от частен имот в силистренското село Айдемир при полицейска операция, съобщават от МВР Силистра.

По първоначални данни проводниците са крадени от района на града и околните села.

Наскоро бе заловена престъпна група, извършила кражба на голямо количество проводници в района на село Гарван. Задържани са трима мъже, за които днес Силистренският окръжен съд е постановил постоянна мярка за задържане под стража, съобщава Би Ти Ви.

Продължават и полицейските проверки в пунктовете за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали. Органите на реда са спрели дейността на нерегламентиран пункт в село Паисиево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

kit

преди 11 години

Има пунктове за изкупуване , има проблем! Няма пункт- няма проблем! Има ***- има проблем, ..................................

12

ужас!!!

преди 11 години

Цифрите са стряскащи. Над 3 милиарда и половина са социалните (социалния грабеж) за ***. Като включим общо преки и косвени загуби със сигурност над 10 милиарда. Това би позволило, например пенсиите да скочат два пъти или майчинските поне 5-6 пъти. А някои продължават да ми говорят за толерантност, да говориш срещу *** и престъпници не е расизъм, а вик за спарведливост. А иначе закона следва да е еднакъв за всички без значение от етнос...

11

Анонимен

преди 11 години

Ха познайте от какъв етнос са крадците от първия път :)))

fallback