Златко Баретата след стрелбата Снимка: БТА
fallback

Състоянието на Златомир Иванов-Баретата, който беше  прострелян на 29 януари  на входа на Съдебната палата в София, е стабилно. Това съобщиха от болница "Пирогов", където го лекуват. 

Иванов е бил опериран вчера, като му е направена метална стабилизация на бедрената кост.  Предстои извършването на още операции. 

Опасността за живота на Баретата не е отминала, уточниха от болницата. Той все още се намира в централната реанимация на лечебното заведение. 

Oще по темата
Припомняме, че Златомир Иванов беше прострелян четири пъти на влизане в Съдебната палата. Той има увреждане на крайниците, както и на тънкото черво, дебелото черво и пикочния мехур.

При нападението срещу Иванов пострада и гардът му, той беше прострелян в единия крак, но без опасност за живота.

Неизвестният засега стрелец се прицели в Баретата от последния етаж на Търговския дом, който се намира точно срещу Съдебната палата. След стрелбата той е оставил оръжието си и е запалил помещението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

DO 31,

преди 11 години

Verno e tova koeto kazvash, no tova IZCHADIE e razplakal mnogo maiki, kato e prevarnal detzata im v narkomani i e pochernil jivota na mnogo hora. TOCHNO DNES SE NAVARSHVA 1 GODINA OT KAKTO MOETO DETE ZAGUBI BASHTA SI, NO TOI POCHINA OT INFARKT, BLAGODARENIE NA TAKIVA KATO ZLATKO, KOITO NEZNAEHA KADE DA SPRAT.

27

Анонимен

преди 11 години

Вие сте болни,както казвате че е мутра и е безкрайно лош според вас и още куп подобни неща,замисляте ли се какви неща изговаряте вие.Кое мислите,че ви прави добри?Това да пожелавате на човек който има три деца и жена да умре в мъки и още хиляди подобни неща.Деца които всеки ден с нетърпение очакват техният баща да се прибере за да могат да го гушнат и да му кажат "тате"... вие ако не сте *** не знам кой е....

26

Възмездие

преди 11 години

Дано стабилизира, че да отвърне подобаващо на марионетката и ПОРЪЧИТЕЛЯ.

fallback