Баретата беше прострелян пред Съдебната палата. Снимка: БТА
fallback

Златомир Иванов–Златко Баретата е в тежко шоково състояние вследствие на кръвозагуба. Това обяви пред журналисти хирургът  д-р Стоян Сопотенски от „Пирогов“.

Баретата беше подложен на четиричасова операция, след като беше прострелян тази сутрин пред Съдебната палата. Ранен беше и неговият гард, който обаче е без опасност за живота. Баретата беше приет в „Пирогов“ с четири огнестрелни рани.

Той нямал куршуми в корема, но има увреждания на тънкото черво, дебелото черво, пикочния мехур, както и кръв в корема.

Oще по темата
Златомир Иванов имал увреждания и на крайниците. В момента травматолозите ги оперират, съобщи още д-р Сопотенски.

Стрелбата срещу Баретата стана тази сутрин около 9.30 часа на входа на Съдебната палата в София.
По него вероятно е стреляно с малокалибрена пушка с оптически мерник от сградата отсреща, в която беше запален и апартамент на последния етаж.

13 гилзи са били преброени от СДВР пред сградата на Съдебната палата. Вероятно те са от изстрелите, които е произвел и гардът на Баретата – Атанас Станков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

224

grigor

преди 11 години

na krasno selo v kraq na pazara rumen ot vra4ansko prodava gor4ivo prqsno mlqko, koeto miri6e na gas, masloto mu e s golqmo sadarjanie na svinska mas,cena 15lv./kg, a sireneto e meko 12lv/kg i ot nego se vla4i voda.a nie se lajem, 4e kupuvame biologi4no 4isiti produkti. nqma li xei da proverqvat 4astnite proizvoditeli /

223

Анонимен

преди 11 години

Sega e mnogo vajno da bade spasen, nishto , che hilqdi deca v Balgariq chakat za speshni, jiznenospasqvashti operacii

222

Гост

преди 11 години

До до: 259 GOGOТо има кой да съди, ама ако не му е изгодно нещо, се помайва и изведнъж решава, че някой виден "бизнесмен" отново е невинен. А после вземе, че се издигне в кариерата за професионализма си и си купува 1 имот на морето - да отмаря от тежката "работа". То 5 години да умуваш над 1 дело не е лесно, а пък за някои се иска и повече време. За щастие има давностни срокове, които разтоварват тежкото бреме от превитите магистратски плещи и се оказва, че вече няма нужда да се правораздава.

fallback