Снимка: Булфото
fallback

С автомат "Калашников" и чук са успели да задигнат парите от инкасо автомобила в "Слатина", съобщават от пресцентъра на МВР.

По разказа на обслужващите инкасото нападателите били трима. Най-напред мъж с черна маска и прорези на очите се приближил и насочил "Калашников" към служителите, които в този момент прибирали в колата оборота от близкия офис. Нападателят ги принудил да се отдръпнат от автомобила. В този момент се появил втори мъж, който грабнал чантата с парите от ръцете на единия охранител и побягнал.

Oще по темата
Секунди по-късно към шофьора на автомобила се приближил третият нападател, въоръжен с чук. Той принудил шофьорът да отвори вратата, удряйки няколко пъти по стъклото с чука. След това издърпал ошашавения шофьор и прибрал останалите пари.

След като прибрали парите, престъпниците избягали със зелен лек автомобил, паркиран наблизо.

Охранителите се разбързали и натиснали няколко пъти паник бутона, позвънили и в полицията. Сигналът е получен в 18:40.

Установени са груби нарушения в дейността на инкасиращите.

Комисар Валери Йорданов от СДВР изрази по-рано днес съмнение в достоверността на разказа на потърпевшите. "При положение че те не са били въоръжени, могат да кажат какво ли не, за да оправдаят своето бездействие” - упрекна ги той. Задигната сума е 173 хил. лева. Обирът стана вчера около 18.40 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

хохобохо

преди 11 години

Е как да не се зарадва човек от това че *** като изи пей, джет кредит тби и др. са обрани. То тва тяхното на нищо не преличаше, виждал съм как си събират задълженията

28

batmario

преди 11 години

Еми- Браво- взели са парите без да наранят никого.С здраве да си ги харчат.

27

Анонимен

преди 11 години

ОРАНИТЕЛИТЕ НЕ СА БИЛИ ВЪОРЪЖЕНИ !!!!!..........!!.....

fallback