Мястото на инцидента Снимка: Булфото
fallback

Нелеп скандал за паркомясто в Пловдив завърши със стрелба. 19-годишен младеж рани с газов пистолет 29-годишен мъж, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал днес около 13.30 часа зад магазин „Халите” на улица ”Йоаким Груев". Случката се е разиграла само на около 100 метра от сградата на полицията.

Пострадалият е откаран в болница с рана в областта на окото. Заподозреният в стрелбата е задържан от служители на Общинска полиция и е отведен в Четвърто РУП.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

bob

преди 11 години

абе кво сте се разлаяли стрелеца та стрелеца, това е ситуация кои го знае и другия дали е стока, има всякакви нагляри без значение от вида на колата, онзи ден някакъв ми спрял пред гаража и цял ден не мога да си прибера колата, спрях минаваща през квартала патрулка полицая провери на кого се води колата писа му един акт и после онзи идва с някакъв маркуч и търси саморазправа , добре че имам две кучета в двора, но ако имах газов пистолет като нищо щях да го думна прасето мръсно !!!

40

Анонимен

преди 11 години

Законодателите ни да предприемат мерки относно закупуването, регистрацията, носенето и употребата на въздушно, газово и огнестрелно оръжие, че като гледам какво става в САЩ, а и тук. Напоследък стрелбата за някои хора е напълно разрешена. Дори в градове.

39

тъп въпрос

преди 11 години

И от какво зависи дали на кретена ще му повдигнат обвинение и евентуално-окошарят$

fallback