Снимка: архив Булфото
fallback

48-годишната учителка, която беше задържана пияна в час в столичното 130-о училище “Стефан Караджа”, е била с  2,64 промила алкохол, съобщиха от Пето районно полицейско управление.

Сигналът за жената, която е нарушавала реда, е получен в 9.45 часа, а на мястото е изпратен патрул.

Oще по темата

Учителката е била в кабинет заедно с нейни колеги, които са я „пазели”. Жената е отказала да представи личните си документи на полицаите и се държала агресивно.

Тя е била откарана в полицейското управление, където е продължила да се държи агресивно. Пробата с дрегер е била направена в 10.50 часа и е показала 2,64 промила. Учителката пък е обяснила, че е пила само две бири и чаша вино, но не споделила кога точно е станало това.

Колегите й разказали пред полицаите, че жената се е държала фриволно, танцувала и пеела, прекъснала е час на друга нейна колежка.

Учителката не спряла да пречи и след молби от колегите й. Не е налитала на бой, но се е държала неадекватно, съобщиха от полицията.

Материалите са докладвани през дежурен прокурор. Жената ще бъде съдена по Указа за борба с дребното хулиганство.

Ако бъде призната за виновна, наказанието ще е или парична глоба до 500 лв. или задържане в помещение на МВР до 5 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

бай Куй

преди 11 години

цялата тази простотия е в резултат от геноцида на управлението в България през последните 23 години,който докара хората до мизерия, просия и борба за оцеляване.Днес е учителка, утре оръжейниците от ВМЗ, всякакви други наемни работници,докога ще ги избираме пак същите и ще ги търпим?

70

Bulgaria Sega

преди 11 години

А не се ли замисляте че ако бъде уволнена може да посегне на живота си и да остави три деца без майка , ясно е че не се е напила от хубаво, живота и е бил труден със една учителска заплата да гледа три деца , а сега като я оставят и без тази мизерна заплата ? Не се ли замисляте какво може да стане , вместо да се опитаме да помогнем по някакъв начин за да не се стига до повече такива изпълнения , ние веднага я обвинихме за Злодей номер едно в БГ.

69

ан

преди 11 години

няма свястни директори ,които да изграждат колектив и да израстват учителипоследните години тези места бяха заети от начални учителки,за които директорското място е връх в кариерата и тогава ела че ми трябвашвсички кадърни учители бяха подгонени и принудени да напуснат,за да не пречат на супернатегачките

fallback