Снимка: Bulphoto
fallback

Части за пушки, предназначени за Босна и Херцеговина, бяха задържани на Калотина, съобщиха от Агенция "Митници”.

При рутинна проверка на турски товарен автомобил, превозващ пневматично оръжие и аксесоари към него, митническите служители на Калотина забелязват, че документите към стоката са манипулирани и митническите печати са с нарушена цялост.

При извършената митническа проверка митничарите установяват, че освен декларираното пневматично оръжие и аксесоарите към него в един от палетите в декларираните ПВЦ чанти има огромен брой части за пневматично оръжие. От чантите митничарите вадят 722 броя цеви за въздушни пушки, бутала, спусъчни механизми и пружини.

Стоката е пътувала км Босна и Херцеговина. По случая срещу шофьора на камиона - Р.Ф. на 47 години - е съставен митнически акт .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 11 години

Голяма новина няма що. Търговец на въздушни пушки е решил да си спести малко мито. Тези пушки се продават без резрешително, ако си беше платил за всичките, нямаше да можете да го пипнете с пръст.

26

Анонимен

преди 11 години

До Ястреб,Ястребе анадолски мангалистанецо, точно ти ли ще ни приказваш за глад? Ако не беше този глад дето тресе анадолските голи чукари, днес нямаше да има над 10 милиона нагли, мързеливи и крадливи *** като тебе из Европа и на германците нямаше да им се обръщат червата щом чуят как вият на гнусният им монголски език.

25

Анонимен

преди 11 години

Изключително идиотска "новина".

fallback