27

Анонимен

преди 11 години

Голяма новина няма що. Търговец на въздушни пушки е решил да си спести малко мито. Тези пушки се продават без резрешително, ако си беше платил за всичките, нямаше да можете да го пипнете с пръст.

26

Анонимен

преди 11 години

До Ястреб,Ястребе анадолски мангалистанецо, точно ти ли ще ни приказваш за глад? Ако не беше този глад дето тресе анадолските голи чукари, днес нямаше да има над 10 милиона нагли, мързеливи и крадливи *** като тебе из Европа и на германците нямаше да им се обръщат червата щом чуят как вият на гнусният им монголски език.

25

Анонимен

преди 11 години

Изключително идиотска "новина".

24

л****н сайт

преди 11 години

абе, "гении" драскачи от днесбегето, я си прочетете текста пак да видите какво сте написали. Да ви помогна - става въпрос най-вероятно за неизрядни документи по отношение на броя на превозваната стока.Да не говорим, че заглавието ама хич не ви е подвеждащо: "спряха камион пушки за Босна", ще си каже човек айде пак почна войната, а то - митническа измама със стойността на турски въздушни пушки, за продажаба по 20 лв на пазара децата да гърят пилци. Еййй гадове сте бе, продажни долни.

23

Анонимен

преди 11 години

Тия от Калотина са се престарали!То по нашите гранични пунктове всичко е отчитане на дейност!Хванали тоя с частите за пушки,пуснали са друг с автомати!наче т Турция си е в ЕС!Малко ли са в Германия,Белгия,Холандия и Скандинавия?

22

КОй

преди 11 години

кой произвежда пушки вече бре, алооо? Демонстративна глупост.

21

Анонимен

преди 11 години

Турция може да е била изритана от БОГАТАЖКА И ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА но остави потомството си на три континента.:)))))))

20

9667

преди 11 години

20 - А бе бантустанецо, понеже сте в "богата и цивилизована Европа", за това ли се състезавате с Танзанистания по глад и мизерия? Щях да река "може ли човек да е пък толкова ***!?" но в последния момент се опомних, че събеседникът ми е гладен българин. То понеже няма умни, но гладни хора, това и обяснява колко ти е акъла!

19

Анонимен

преди 11 години

До 20 .За какво и е на Турция Европа бе бунак ,още малко ЕС няма да я има, разпукаха и всичките шевове.23 държави от ЕС са на улиците гладни ,стачкуват ,митинги правят..........

18

Анонимен

преди 11 години

на дюнерджиите само тарикатлъци им в големите картуни

17

симо хайха - до 12

преди 11 години

Занимавам се от много години с пневматично оръжие и трябва да ти кажа,че като съотношение цена-качество турските ХАТСАН са нй- удачни!Марката им ТОРУН са ***,но след леко пипване ХАТСАН е нещо много добро.Ако е поставена правилно и е със затегнат стопер оптиката няма как да падне.Може би си имал в предвид разместване на оптичната система в тубуса,но това е друга и много голяма тема,влез във форумиите,образовай се и тогава коментирай!

16

Анонимен

преди 11 години

До Remove Kebab Da ti izpikaya na kuhata kratuna

15

Анонимен

преди 11 години

Тоя ястреб да не е амед даган и да се прави на форумджия. Никога не казва лошо за българите, но все турците защитава. Той кат не ходи на бачкане и му е скучно и си пише по форумите.Ай, сифон бе, Амеде. Стига си се крил.

14

от Чехия

преди 11 години

Извинявайте, ако повторя някого, но какво е това: "че освен декларираното пневматично оръжие и аксесоарите към него в един от палетите в декларираните ПВЦ чанти има огромен брой части за пневматично оръжие..."Частите за оръжието не могат ли да минат за "аксесоари".Простете, ако не съм разбрал. Но ми се струва, че няма нито една статия без грешки.Ами то "нашата бедна журналистика", както е писал Ботев е по-добра от съвременната.

13

9667

преди 11 години

12 - Таз твоя пушка най-вероятно е била от "турско", а не турска, а оптиката и е била връстница на телескопа на Галилей, та за това е паднала! "на 2рия изстрел падна оптиката" .... хехехехеххехеееееееТи сам вярваш ли си на тази глупост!?

12

Анонимен

преди 11 години

Съмнителни документи ! Ами ако не са съмнителни документите ,колите с оръжие преминават през България и оръжие се пренася и за България ? Само това ли е наказанието ?

11

Анонимен

преди 11 години

Турски оръжия и части за тях ? Тва си е чисто самоубийство, който стреля с тях... Имах турска пушка, на 2рия изстрел падна оптиката , нататъка да не говоря ...

10

Анонимен

преди 11 години

Бошняците имат нова стратегия-да превземат Европа с въздушни пушки. Ал-кайда са ги подучили.

9

Анонимен

преди 11 години

За лъковете и стрелите, нищо не казват.

8

до 4

преди 11 години

Незаконно оръжие е всяко такова, което защитава живота и имуществото ти, и не е одобрено от тези, които се домогват до това.