Снимка: Архив Булфото
fallback

Задържаха 20-годишен крадец на велосипеди в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Той отмъкнал колелетата на 13 октомври тази година. При разследването станало ясно, че момчето е отговорно и за други подобни кражби. След като окраднал колело, той го предавал на заложни къщи в София.

Задържаният А.Х. е от Пловдив и е регистриран и преди за кражби, част от които е извършил преди да навърши пълнолетие. Той често сменял местообитанието си в столицата.

Повдигнато му е обвинение и е задържан за 72 часа.

Полицаите са открили част от откраднатите велосипеди. От полицията предоставят техни снимки. Ако някой познае колелото си на тях, може да позвъни на телефони: 112; 982 1760; 982 1761.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

АМАН

преди 11 години

На Крадливия *** да му кажат трите имене и да го заклеймят завинги... този вероятно има и близки... нека всеки който го познава да се срамува от НЕГО... дай те го на хората и всеки да вземе по един Камък... такива немат работа сред нормалните хора... жалки ***

24

Свобода

преди 11 години

Хаха,кви 2-3 дена бе. 2-3 дена ако са гръмнали някой или са го хванали със 100-тина кила марихуана и витаминчета.За едни колела 2-3 часа и е вънка,ама нарочно пишат,че е задържан за 72 часа да спасят протокола.

23

M.Ts.

преди 11 години

много важно че са го задържали, след 2-3 дни ще го пуснат пак

fallback