Инцидентът станал след изборния ден. Снимка: архив Булфото
fallback

Трима привърженици на ДПС в сатовчанското село Туховища са нападнали в изборната нощ семейство, гласувало за спечелилия кметските избори Венцислав Шишманов от ГЕРБ.

Вчера в страната се проведоха частични местни избори.  Една от пострадалите при нападението -  Валя Цингарева, е съобщила за случая  в щаба на ГЕРБ.

Инцидентът е станал малко след полунощ. Валя Цингарева се прибирала от площада, където празнували победата на Шишманов, заедно със съпруга си и двете си деца – едното десети клас,  другото четвърти. С тях вървял и техен съсед.

„Тръгнахме си, а пътят ни минава покрай кафенето на лидера на ДПС в селото. Трима младежи – Ариф Арифов и братята Юсеин и Исмаил Муса, излязоха отвътре и започнаха да ни псуват, да крещят обидни думи“, обяснява пострадалата.

По нейни думи те се опитали да избегнат сблъсъка, но момчетата ги настигнали. Според разказа на жената едното от момчетата я изритало, а другите сипели обиди.

Полицията се намесила навреме и спряла агресивните младежи. Цингарева разказа, че след инцидента по-малкото й дете било много стресирано и не е спало цяла нощ.

Семейството е подало жалба в полицейското управление, а органите на реда се предприели нужните действия срещу хулиганите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

алоо до гейберите

преди 11 години

е така е,ваш тиквич джамии ходи да открива,и то баш в Заарата-град изгорен от потурчения евреин Сюлеман,варди си ги,дава пари за джамии,натиска ревизорите за мюфтийството--нека сега *** да бият гейберите

97

Анонимен

преди 11 години

Айде - антиГерберовците да се активират и да почнат пак да пишат (няма значение дали има някаква връзка с Главния Мозък). Важно е да са активни! За какво ви плащаме бе!!!

96

Наблюдател

преди 11 години

Боже... Сега верно ще ни убеждават, че да имаш лозе на баир е добре, нищо, че не го береш ти, а само го копаш...Кой ли безхаберник си мисли, че става дума за друго, освен за постепенно установяващ се ислям на Балканите. Метода е избран правилно според ситуацията - в условията на *** "дивокрация" това е неспасяем шут спрямо Българщината!Умни са... Ама щото ние сме много глупави....

fallback