98

алоо до гейберите

преди 11 години

е така е,ваш тиквич джамии ходи да открива,и то баш в Заарата-град изгорен от потурчения евреин Сюлеман,варди си ги,дава пари за джамии,натиска ревизорите за мюфтийството--нека сега *** да бият гейберите

97

Анонимен

преди 11 години

Айде - антиГерберовците да се активират и да почнат пак да пишат (няма значение дали има някаква връзка с Главния Мозък). Важно е да са активни! За какво ви плащаме бе!!!

96

Наблюдател

преди 11 години

Боже... Сега верно ще ни убеждават, че да имаш лозе на баир е добре, нищо, че не го береш ти, а само го копаш...Кой ли безхаберник си мисли, че става дума за друго, освен за постепенно установяващ се ислям на Балканите. Метода е избран правилно според ситуацията - в условията на *** "дивокрация" това е неспасяем шут спрямо Българщината!Умни са... Ама щото ние сме много глупави....

95

оле оле

преди 11 години

бой по продажните предатели на българия,оле оле

94

давай

преди 11 години

бой и трошене на тикви и кратуни-те от дума не разбират

93

Анонимен

преди 11 години

tova sa palni laji tova ne sa kato horata na SIDEROV

92

Анонимен

преди 11 години

Започна кампанията за убеждаване на народа, че по телевизия СКАТ не говорят истината... Засега е една измислена статия с тенденциозно заглавие, като от самата статия не става ясно какви са "обидните думи". Затова пък става ясно, че някакви пияни набили новоизбран кмет. Само че да напишеш заглавие с елемент на истина, което не отговаря на случилото се, е хитро - внушава едно, докато говори за съвсем друго.

91

Анализ

преди 11 години

Валя Цингарева-ромка или продажна помакиня която е само със силните на деня........ Туховища -100% помаци но с различни "фондации" зад тях....

90

до 86

преди 11 години

В Туховища населението е 100% помаци,боя не е на верска основа,както на някои "националистични" партии им се иска да е, за да трупат електорат,а изцяло на основата на партийни симпатии-както е казано в статията.

89

ДО 102

преди 11 години

Когато дъщеря ти се ожени за такъв българин и ти нямаш нищо против тогава ще говориш кой какъв е .А има и още по-добър тест за такива като теб-нека дъщеря ти се ожени за ***.Така ще помогнеш за интеграцията им

88

Фр. Каска

преди 11 години

Хитлерюген срещу Комсомолс *** :)

87

до 94

преди 11 години

Помаците са българи, изповядващи исляма, стига сте ги отродявали, за кой ли път. Къде по дяволите е държавна сигурност, когато се работи срещу устоите на държавата по такъв очеваден начин?

86

Анонимен

преди 11 години

NAI POSLE MARKUCHE MOSHENIKA SHTE SPI SPOKOINO ,CHE BOIKO NEMA DAGO UVALNI. EI TOVA PLQME UMIRAT ZA VLAST.DO VCHERA KOMUNISTI A SEGA GERBAJII. TESHKOSI AKO IZBERAT OT TEHNIA ROD NQKO ZA KMET V SLASHTEN TESHKO IM NA SLASHTENSI.

85

Анонимен

преди 11 години

че там живеят само помаци

84

Анонимен

преди 11 години

Малко са ги били , ритнали били кравата !?!?!? Това ако е бой , тепърва ще видят бой гербаристите като излезе народа по улиците !!!!!!!

83

въстаник

преди 11 години

Герберска кратуна, само от бой разбира...

82

избирател

преди 11 години

БСП-ДПС-ДС , виждат своя край и са като змията, като умира най-много хапе. Трябва да свиквате с тези проценти, които са обективни. БСП-9 % , ДПС-4.5 %. Това е истината другото си го знаете какво правите по време на избори.

81

aligudri

преди 11 години

До бмп 86Така си мислиш преди 3 години в малко градче в провинцията , Българин уби старец (турчин) с мотива ,че пуснал кравите си в двора му? Какво стана знаеш ли? - Нищо !!! Пред полицията най-спокойно се оправда ,че бил го предупредил за това и удържал на думата си . Даже и не го арестуваха за 24 часа , същия този УБИЕЦ сега е на свобода и се разкарва най-спокойно .

80

До ринго

преди 11 години

Драги ринго,далече си от истината.какво единство между турци и помаци те гони.Аз съм точно от този край и мога да ти кажа ,че има много смесени бракове между българи и помаци.Но между турци и помаци няма нито един.Ти си направи изводите.А към ГЕРБ в тия райони се присламчи утайката и далавераджиите,които догодина като ГЕРБ глътнат вода на изборите ще са първите ,които ще носят Доган на ръце и ще са пак от ДПС.А във въпросното село няма българи-всички са помаци

79

ринго

преди 11 години

новите радетели на гърбавата партия търсят изгода и затова ядат лабут от пофесчените традиционалисти.Из помаклъка голяма част се прилепиха към ГЕРБ въпреки че много от тях омазаха филията с помоща на турците от ДПС.Вродено им е да се извъртат на помаците но пък това което се случва е полезно за БЪЛГАРИЯ най накрая да се разбие единството турци помаци .