fallback

Служители на ГДБОП тарашиха нощни клубове за сексуални услуги и стриптийз барове в столицата. Проверени са общо 5 обекта - 2 клуба за сексуални услуги и 3 стриптийз бара.

На двете места са установени общо 95 души, сред които двама наематели на помещение за предлагане на сексуални услуги, 46 танцьорки, 25 клиенти, от които 9 чужди граждани.

По време на операцията за склоняване към проституция е задържан за 24 часа В.М. /42 г./, криминално проявен за склоняване към проституция и документна измама и осъждан за кражба. Той е наемател на помещение за предоставяне на секс услуги.

Съставени са 46 протокола за полицейско предупреждение за „получаване на нетрудови доходи по непозволен и неморален начин“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 11 години

Това пък вече е смешно. Като толкоз искат да отчет дейносн да гепят сутеньорите на момичетата, а не ебачите - те какво са виновни....Освен това проститутките трябав да бъдат разделени по категории- тези които са в стрийптиз клубове, с всички хигиенни изсиквания да се регистрират и да си плащат данъците....А останалите дето са на шосето тях за една нощ в ареста, карайте ги в ареста, а ако имат сутеньор - и него.Изобщо проституцията трябав да се егализира, за да се изкарват данъци от нея.

42

Гацко

преди 11 години

в България и да ти се *** е престъпление !

41

митио о4ите

преди 11 години

еи смесници вместо да правите такива акции вземете заловете бас мутрите и вкараите в затвора корумпираните вав власта каво става с маргините с братята галеви там ви е проблема какво писете за някви *** ми нека си доставят удоволствие те не влияят на страната ама вие сте хитри не зака4ате лавовете 4е ше има уволнения после знаете каде да пипате да от4итате деиност БАРЗО ОСТАВЕТЕ КРЕНВИР6ИТЕ...АЛФА АЛФА СТАНАЛА Е ГРЕ6КА ХАХАХАХХ ХАААААААААААААХАХАХАХА АЛФА ЛАПАИ КРЕВИР6А БАТЕ И БЕГИ БЕГИ

fallback