Мястото на кървавата трагедия. Снимка: Impact Press Group
fallback

Има задържани за убийството на 21-годишната Женя, която бе открита мъртва в дома си в четвъртък сутринта, съобщават от полицията във Варна.

След извършените разследващи действия полицаите са категорични, че става дума за убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин.

От областната дирекция на МВР в града информираха още, че по случая са разпитани много лица, сред които близки и приятели на жертвата. А за изясняване на алиби във Второ РУП са отведени няколко души.

Oще по темата

На този етап от полицията отказват да уточнят колко души са задържани, както и какви са мотивите за жестокото убийство. По-късно през деня се очакват и резултатите от аутопсията на тялото.

Женя Великова беше открита в четвъртък сутринта в дома си в локва кръв с множество порезни рани по цялото тяло и по лицето. На ужасяващата гледка се натъкнал баща й, който подал сигнал на 112.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 11 години

Сега вече си намериха имот за години напред и лелята и тоя куку дето срещу 2 палки убива,нека си лежат по затворите и мечтаят не за ИМОТА,а за това кога ще си излежат присъдата

47

Анонимен

преди 11 години

Преди десетина години имах едно гадже,тя също при живи родители беше наследила всичко,2 апартамента на Чаталджа,централен район на Варна,и 2 триетажни вили в едно село наблизо и вилна зона,като единия апартамент и вилата бяха от баща и,втория от баба и,а вилата от чичо и който беше несемеен.И нито тя се имаше над останалите че да предизвиква завист,нито пък някога съм видял някой да и завижда и да каже нещо.Това момиче също е било скромно,но каква е тази леля...катафалката няма теглич...

46

do 46

преди 11 години

То вярно, че това е лудост, но на тази лудост има и по-леки варианти, например роднини на мъж го настройват срещу жена му или детето, за да му взимат парите и разни други алчни чудовища. Но си прав- това е вече върхът на човешкото падение.

fallback