48

Анонимен

преди 11 години

Сега вече си намериха имот за години напред и лелята и тоя куку дето срещу 2 палки убива,нека си лежат по затворите и мечтаят не за ИМОТА,а за това кога ще си излежат присъдата

47

Анонимен

преди 11 години

Преди десетина години имах едно гадже,тя също при живи родители беше наследила всичко,2 апартамента на Чаталджа,централен район на Варна,и 2 триетажни вили в едно село наблизо и вилна зона,като единия апартамент и вилата бяха от баща и,втория от баба и,а вилата от чичо и който беше несемеен.И нито тя се имаше над останалите че да предизвиква завист,нито пък някога съм видял някой да и завижда и да каже нещо.Това момиче също е било скромно,но каква е тази леля...катафалката няма теглич...

46

do 46

преди 11 години

То вярно, че това е лудост, но на тази лудост има и по-леки варианти, например роднини на мъж го настройват срещу жена му или детето, за да му взимат парите и разни други алчни чудовища. Но си прав- това е вече върхът на човешкото падение.

45

До Симона

преди 11 години

Преди няколко години друго младо момиче беше убито в същия квартал и пак по подобен начин. Уж хванаха убиеца и сега е в затвора с доживотна присъда, ама знае ли човек дали наистина е бил той и какво точно се е случило. Та за това хората говорят за две убити момичета.

44

Анонимен

преди 11 години

В друг сайт пишеше, че е убита от приятеля на братовчедка си по поръчка на леля си (!!!) и то заради някакъв имот! И това ако не е изродщина! Да затриеш собствената си плиминица заради къща! А убиецът се съгласил на 2000 лева! Не е истина просто колко изтрещя тоя народ! Да почива в мир, горката!

43

.

преди 11 години

ako ne e bila prqka naslednica , golqma veroqtnost ima sledva6tite mi6eni da sa bili ba6tata i maikata

42

до43

преди 11 години

прав си - и това МВР лесно може да го провери - дали имота се е водил на момичето. Аз лично много се съмнявам, та тя е на 21 години! (вече версията, че от бабата и дядото пък направо на внучето, пък не знам си какво.........много сложно звучи).

41

ама

преди 11 години

чакай(до 42) ИСКАХ да кажа, че мотива който лансират от МВР е несериозен, защото момичето не е пряк наследник на имота. Все пак след такава касапница трябва да има някакъв смислен мотив. Поне нещо като отвъщение и тн защото тезата НАСЛЕДНИК издиша отвсякъде!

40

Анонимен

преди 11 години

Ами и аз съм собственик на имота на баба и дядо, пък и те са живи и здрави(дой боже още дълго). Просто баща и приживе и е предписал имота, а щом и могъл да го направи значи на сестра му нищо не и се е полагало и ето ти сега беля. Много жалко само дето момичето си замина по такъв нелеп начин и нелепа причина.

39

до 41

преди 11 години

Ха, лесно ще се справят с майката. Да не е трудно в България? Но с детето е по-трудно.

38

аяма

преди 11 години

никой не отговори - как момичето(жертвата) ще е наследник на ИМОТ, при положение, че родителите са ЖИВИ и ЗДРАВИ! Значи МВР издиша отвсякъде!

37

до 38

преди 11 години

Честно да си призная винаги съм си мислела, че сестрите на мъжете не обичат племенниците си колкото сестрите на майките и ето подозренията ми си оказаха верни. Милото дете в каква среда е живяло. Човешката ревност и лакомия до къде водят.......

36

Анонимен

преди 11 години

верно този сайт е като вчерашен вестник

35

Анонимен

преди 11 години

Такива РОДНИНИ заслужават да работят цял живот за обществото. Смъртната присъда им е малко.

34

do 28

преди 11 години

И аз се страхувам от роднините на мъжът ми. Още като се роди детето се започна обработката му срещу собстеното му дете. Толкова са прозрачни, а си мислят, че не им личи.

33

Накъде вървим?

преди 11 години

Какво я чака България след още 20 години аз не знам!! *** и *** ли са ни бъдещето?! Опитвам се да проумея - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е НЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТАКОВА *** НА ЦЕННОСТИТЕ И МОРАЛА, ТАКАВА ИЗРОДИЯ НА ДУХА?!Ей Българийо, жална ти майка!

32

бохлои

преди 11 години

Вече се знае убиеца има и снимка, ама вие нали сте малко назад с матряла днес бг:"Убиецът на Женя е 21-годишния Петър, гаджето на първата братовчедка на убитата. Извършителят на ужасното престъпление си е признал пред разследващите още снощи и е посочил майката на приятелката си като подбудител на престъплението.В полицията е задържана и лелята на Женя - Светла Тодорова, която е на 38 години. Тя е обещала на Петър 2000 лева, за да убие момичето, като била платила 500 от тях."

31

Накъде вървим?

преди 11 години

Накъде вървим питам аз ?! Пълно с *** навсякъде .. от 15 - годишни на горе се израждат, освирепяват и озверяват!!! А тая "леля" как ще диша въздуха в България през следващите години въобще не знам !!! Лудост, пълна лудост, да убиеш това дете за две кюфтета!!

30

.

преди 11 години

v drug sait pi6e, 4e nqkakva sasedka spodelila, 4e tova bilo 5tata tragi4na slu4ka v tova semeistvo za godina i polovina ,purvo se spominali babite i dqdovcite... tazi lelq dali ne e iskala da iztepe rodata edin po edin , za da ostane vsi4ko za neq ?Po4ivai v mir Jenq, dano si na po-dobro mqsto!

29

До 27

преди 11 години

Много лесно - когато бащата и лелята умрат всичко остава за дъщерята на лелята