Ролф Гремел се е обесил в следствения арест. Снимка: Булфото
fallback

Задържаният за убийство 34-годишен германец Ролф Гремел  се е обесил на кабел в следствения арест в Бургас, съобщиха от полицията.

Той беше задържан за жестокото убийство на неговия сънародник Хенри Щенберг, който беше открит мъртъв с множество прободни рани по цялото тяло на плажната алея в Бургас.

Снощи около 22.55 Ролф сложил край на живота си, като използвал кабела за кабелната телевизия

На мястото на инцидента се отзовала следствено-оперативна група, в която се включили и разследващ полицай и съдебен лекар. Те констатирали смъртта на задържания.

Трупът му е изпратен за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” – Бургас, като данните от приключила току-що аутопсия потвърждават причината за смъртта – самоообесване.

Oще по темата
 По случая е образувано досъдебно производство.

Според  данните до момента ревност е основната причина за извършеното жестоко убийство. Двамата мъже имали връзка с една и съща жена, а тримата се познавали от клиника за лечение на алкохолизъм в Германия.

Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас и изпили голямо количество алкохол.

Приятелката им си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами. Тогава Хенри Щенберг влязъл в кабинка за преобличане на плажа.  Ролф го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

Анонимен

преди 11 години

интересно откъде го е взел този кабел? НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ЗАДЪРЖАНИТЕ У НАС РАЗПОЛАГАТ С ЕКСТРИ В КИЛИИТЕ СИ? това са тъпотии ти на нашите извън земни полицаи и НАЙ УМНИЯТ НАШ МИНИСТЪР ЦВЕТАНЧО......Г........!

173

a

преди 11 години

имал съм приятели задържани в следсвтвения арест Бургас....понеже са чужди граждани са по сам в килия...нема кабелна няма интернет нищо няма !!! ако някой познат или роднина ти донесе Тв или радио това е...пак ни баламосват нещо... аз пък съм влизал там на разпити....че те милиционерите работят на компютри който са си купили сами или са си донесли от вкъщи....Свитанееееее кой лъжеш пак ***

172

бай Шано

преди 11 години

ако му бяха дръпнали един бой щяха да ореват орталъка ,сложилиго в най-хубавата стая ,за да не е да со оплаче от нечовешко отношение и гледай ква я направи германеца ....

fallback