Снимка: Булфото
fallback

Пиян неправоспособен шофьор блъсна 8-годишно дете във врачанското село Селановци, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Произшествието станало вечерта на 13 юли в ромската махала на селото. По данни на районното управление "Полиция" в Оряхово неправоспособният водач Р.С. (20 г.) катастрофирал с джип "Опел Фронтера", собственост на негов съселянин, в ограда на къща от бетонови блокчета, предаде БТА.

При удара пострадало осемгодишно момиче Н.Р., което с други деца играело на улицата. Когато децата видели движещата се с висока скорост кола, се опитали да се скрият зад оградата на къщата, в която катастрофирал Р.С.

Детето е оперирано в белослатинската болница и е с опасност за живота. Р.С. е задържан за 24 часа в оряховския арест. Дрегерът отчел 1,61 промила алкохол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Anonnimous

преди 11 години

Цветанов, ти си артист, но не и МВР министър. Съседите ми отгоре не ме остовят да спя ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ. Вече дори да спрат да шумят за час, аз не мога да заспя. Ц. Цветанов, извини ме но те смятам за пълен ***!!!

37

Ванчо

преди 11 години

които карат пиани затвор 5-10 години

36

Анонимен

преди 11 години

ДА ПУНКАТ ДАНО ВСИЧКИ БОГАТАШКИ *** , КОИТО КАРАТ БМВ-ТА И МЕРЦЕДЕСИ С 200 КМ-Ч И КОИТО НОЩЕМ ПРАВЯТ СЪСТЕЗАНИЯ ...ДАНО ДА ГИ СЪБИРАТ НА ПАРЧЕТА !!!

fallback