38

Anonnimous

преди 11 години

Цветанов, ти си артист, но не и МВР министър. Съседите ми отгоре не ме остовят да спя ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ. Вече дори да спрат да шумят за час, аз не мога да заспя. Ц. Цветанов, извини ме но те смятам за пълен ***!!!

37

Ванчо

преди 11 години

които карат пиани затвор 5-10 години

36

Анонимен

преди 11 години

ДА ПУНКАТ ДАНО ВСИЧКИ БОГАТАШКИ *** , КОИТО КАРАТ БМВ-ТА И МЕРЦЕДЕСИ С 200 КМ-Ч И КОИТО НОЩЕМ ПРАВЯТ СЪСТЕЗАНИЯ ...ДАНО ДА ГИ СЪБИРАТ НА ПАРЧЕТА !!!

35

neverever

преди 11 години

Имаше предаване по ТВ за бразилски затворници, които карат (по желание) всеки ден по 2-3 ч. колело, зареждайки по този начин акумулатори. Хем спортуват, хем са полезни. Наградата е някаква извънредна разходка, а който направи еди колко чàса/месечно ще излезе 1 ден по-рано от затвора.

34

Йонко

преди 11 години

Ама наистина ли е задържан за цели 24 часа?

33

До к.40

преди 11 години

Ти за пазарджишката съдийка Майа Попова ли говориш? Тя е снаха на пазарджишкия кмет и като такава не подлежи на разследване и съд. Хванаха я със съдържание на алкохол в кръвта 5 промила !!!, на другия ден спаднало на 4 промила, щеше да отнесе бензиностанцията, ама районният прокурор я "покри". Съди си и сега жената в районния съд и изобщо не й пука!

32

мачкайте пешеходците

преди 11 години

Понеже водачът на МПС , в случая Фронтерата , е бил пиян , това според повечето съдии от районните и окр.съдилища, е намаляващо вината обстоятелство и шофьорчето няма да бъде осъдено. Питайте окръжната варненска съдийка Галина Лазарова : тя за убийство на дете на пешеходна пътека във Варна "осъди" убиеца на 1,2 години УСЛОВНО! Шофьори мачкайте, смазвайте и убивайте пешеходците ! Съдии като споменатата Лазарова са зад вас! И пияни съдии като тази от РС-Пазарджик правят катастрофи, ама не ги съдят, та дори ги оставят на работа да съдят такива като този пич с опел фронтерата!

31

Анонимен

преди 11 години

Проклинам цялата *** раса да изпука от чума в най страшни мъки в най близко време!!!

30

Анонимен

преди 11 години

Съдиите ще го оправдаят ако има пари. Тогава искам да ми обяснявате за независимата и неподкупна съдебна система.

29

Анонимен

преди 11 години

bravo

28

ккк

преди 11 години

Пиян *** и джип и няма книжка..... А сега....... Директно дране и щавене на голо

27

Кzint

преди 11 години

Tова село беше по-голямо от доста градове едно време. Някой от прочелите ще са оттам, познавате ли Петко Лучев, бригадир на шлосери в АЕЦ преди/след 1985? Докато бях там, не помня да съм виждал ***.. Може да е било защото имаше много мацки :) Като се замисля май и на строежа на 5 блок не помня да съм виждал. Щото имаше май много чужденци да отвличат вниманието. :) Заточени поляци от "Солидарност" - на инат се правеха, че не разбират руски, след 2 водки забравят ината, виетнамци - стотици.

26

до 25

преди 11 години

Така е пич,свикваи.В цигаска държава живеем

25

бай Петко

преди 11 години

До 21. За законодателството дето е в момента си прав, ама защо при баш комунизма, както му викате, *** трепереха от тодор живковата милиция ? *** само бой го оправя. Имал човешки права...ами аланкоолу този, който е пострадал няма ли човешки права ? И никакъв затвор. Малко ли работа има, малко ли пустеещи земи има в майка България. Дето ще внасяме зеленчуци от чужбина, какво пречи една тумба *** да работят и да си охраняват сами произведеното от други такива като тях. Ха да видим...

24

jo

преди 11 години

*** трябваше да кара ,,Камаз,, и да отнесе най-малко 100 броя. Тази новина не е нтересна.

23

Анонимен

преди 11 години

Мазен пиян *** с кола, коя е платил с нашите пари, които ние сме платили тока и водата на целия му скапан *** род... Скинхедс спят!

22

Анонимен

преди 11 години

*** rabota... sega shte prodadat organite na ciganeto v gurcia.. posle shte napraviat oshte 5 Pisna mi ot ***!A na durtia *** shte datat orden stara planina.... *** durjava

21

Анонимен

преди 11 години

Омръзна ми от новини за ***. Всеки ден правят някоя дивотия, защото им е в кръвта, и всеки ден медиите го отразяват така, все едно е станало нещо с нормални хора. Да не говорим, че за да ни правят тия дивотии, ние ги храним и им плащаме ток и здравни осигуровки наготово. Ама какво да говоря, то всичко отдавна е казано.Предложението ми към журналята е поне да направят отделна рубрика за *** новини, та който иска, да влиза да си чете там.

20

Анонимен

преди 11 години

Вчера някакъв пиадурник застреля 4-годишно детенце сега друг блъснал 14- годишно ! Време е за промяна и строго прилагане на законите и да видим дали ще посмеят ! В затвора не да се излежават , а да полагат безвъзмезден общественополезен труд , от тъмно до тъмно и сами да се издържат .

19

Анонимен

преди 11 години

Тежките наказания би трябвало да станат задължение на всеки нормален баща/майка и гражданин на държавата!!!