Снимка: Dnes.bg
fallback
Измамници са заблудили по телефона 10-годишно момиче от Габрово и са му отнели 400 лева и златни монети. Това съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в града. 
 
Измамата е станала вчера следобед. На детето било съобщено, че при пътно-транспортно произшествие е пострадал баща му и то само предало парите и златото на непознат мъж. 
 
Същия ден с 2 хиляди лева е била измамена и 75-годишна габровка, допълниха от полицията. Жена се представила по телефона за дъщерята на възрастната жена и й казала, че е причинила катастрофа и има пострадало дете.
 
Веднага след това се обадил мъж, който излъгал възрастната жена, че е полицай и иска 4 хиляди лева, за да потули случая. Старицата разполагала с 2 хиляди лева, които дала на непознатия. 
 
По случаите с измамите е започнало досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 11 години

izlagali dete koe dete na 10g znae kade sa parite i zlatoto ne6to se ne vrazva

34

Селянин

преди 11 години

Този ,който е измамил детето е близък до семейството.Поради простата причина ,че е знаел за наличните пари някъде в къщата ,а и за монетите е знаел.А колкото до възрастната жена,тези хора не разбраха ли ,че това са измамници.Мечтая такъв да ми се обади ,значи.Такъв бой ще го овършея ,че и Полицията трудно ще го спаси.

33

Pin

преди 11 години

Това е дребен проблем. Страшното е, че зад малкото проблемче лъсва огромният проблем на държавата. Представете си, че вашето дете е блъснато и убито от деградирало пиянде. В същото време следователя, прокурорът или съдията звъни на някой от роднините на престъпника и иска 10000 лeвa за да го отърве (и ги получава). После се чудим как е възможно да има условни присъди за убийци ?!!! Живеем в морално деградирало общество. Там където нещо загнива идва ***.

fallback