35

Анонимен

преди 11 години

izlagali dete koe dete na 10g znae kade sa parite i zlatoto ne6to se ne vrazva

34

Селянин

преди 11 години

Този ,който е измамил детето е близък до семейството.Поради простата причина ,че е знаел за наличните пари някъде в къщата ,а и за монетите е знаел.А колкото до възрастната жена,тези хора не разбраха ли ,че това са измамници.Мечтая такъв да ми се обади ,значи.Такъв бой ще го овършея ,че и Полицията трудно ще го спаси.

33

Pin

преди 11 години

Това е дребен проблем. Страшното е, че зад малкото проблемче лъсва огромният проблем на държавата. Представете си, че вашето дете е блъснато и убито от деградирало пиянде. В същото време следователя, прокурорът или съдията звъни на някой от роднините на престъпника и иска 10000 лeвa за да го отърве (и ги получава). После се чудим как е възможно да има условни присъди за убийци ?!!! Живеем в морално деградирало общество. Там където нещо загнива идва ***.

32

А3

преди 11 години

No2 --> Това е ДЕТЕ!! Май аз съм забравил, че ВСИЧКИ ДЕЦА гледат НОВИНИТЕ!!..No10 --> Недей така, те децата са "прости" както каза някой по-долу .... Само се сещам за моята дъщеричка, която отказва ВСИЧКО, само и само да не ходя на работа ...всеки ден ... No8 --> Ако ТИ така възпитаваш детето си , вероятно е така. Искаше ми се да те игнорирам, но не мога да подмина такава ПРОСТОТА.. Вероятно теб така са те възпитали ... елементарно...

31

А3

преди 11 години

No11 -- Fake ... Аз съм Аз а не Ти ;-) Дете на 10 години с колко ВИСОК интелект може да бъде !? Поне Вие сте с ВИСОК интелект, моля да ме просветите !?No6 --> Децата виждат доста "незабележими" неща за нас неща... като къде мама и тати държат златото... не питай ...No7 --> Така е, дори по-точно от 10 метра могат ;-) Знам го, не питай от къде... Колкото до това дали 10 годишно ДЕТЕ може да бъде наречено просто ... Прочетете постингите преди мен .. дали 10 г. ДЕТЕ може да измисли такива "чудеса"

30

Анонимен

преди 11 години

Тук някои пишат пълни глупости. Скоро някаква такава овца се обади хлипаща по телефона на майка ми и започна да бращолеви за разни болници, температури и дрън, дрън. В първия момент тя се хвана, тъй като баща ми е в болница с пневмония, но после се окопити и взе да я бъзика. Може би, ако не бях до нея щеше да се впрегне, но късмет. Това обаче и разхлопа сърцето и се ядосваше, че са и разиграли нервите. Молете се да не се случва на близките ви, не се знае кой как ще реагира.

29

Уорлик

преди 11 години

Умни и интелигентни роми....а деградиралите и оскотели българи сами си дават парите.....

28

ха ха

преди 11 години

тея са ИСТИНСКИ професионалисти ,това да измамиш габровец много чалъм се иска

27

бай Шано

преди 11 години

вече незнам кой ми е по отвратителен ,дали измамниците или измамените !?

26

Българин

преди 11 години

Ежедневие... и ще продължи да бъде ежедневие, докато:А) Т.нар. "държава" не започне да си върши работата и не смачка телефонните измамници, илиБ) Докато хората не започнат саморазправа с тях. Не е трудно някой да се престори, че се е вързал, да се обади на няколко по-ячки близки и приятели, които да издебнат измамника на мястото на предаване на парите и да го претрепят. Само да му отрежат пръстите, да не може повече да върти по телефона и да му изскубнат езикът, за да не лъже - достатъчно е.

25

бмп

преди 11 години

Това,че има наивни хора е вярно,но да го оставим за малко в страни!Цяла България знае,че телефонните измами се вършат основно от *** кланове от Левски,Ябланица,Луковит,Летница и Червен бряг,но провозащитните органи не предприемаj нищо,защо ли

24

аа

преди 11 години

@24: имаш + от мен заради споменаването на каката.

23

Между другото

преди 11 години

между другите работи да ви попитам - вие сер ли мислите ,че 400 лева са много пари !?!?! Че гледам някфи дебиляги си коментиргат ,че тея БОГАТИ бабички внасят най-малко 400 лева в ДСК. Само за инфромация искам да ви подскажа ,че 400 лева са 2 дни работа на минимална заплата в скандинавия : )Ай със здраве и дано всеки земе по 400 лева си стъпи на каката

22

ха сега

преди 11 години

Малко са й взели - само 2 хилки. На такива корумпирани "граждани" , такава долна *** , пумияри , угарки , фасове , *** и *** синове да им взимат по - повече от 2 хилки . Дава пари да ПОТУЛИ случая - смърт за тая *** !

21

Гард

преди 11 години

Какво очаквате в една държава, в която точно тези измамници станаха медийни звезди, т.е. не са неизвестни, но да сте чули за това, някой от тях да е за мнооого дълго в панделата...иначе можем да правим реалити филми за тях и да ги даваме по телевизията...кой ревал по телефона, кой взел парите, кой му ги дал...пък и кой е поръчителя, всичко е ясно, но само до създаването на реалитито за телевизията...и дотам!

20

уийо

преди 11 години

а кво би станало. ако полицай наистина го направи това?! честно, мислите ли, че би бил наказан, и че кликата във властта би признала грешката си? разбирам я бабата, все пак е отрасла в едно тоталитарно общество, към което все повече се приближаваме...

19

mobo

преди 11 години

Ех тия бедни пенсионери.Отидете веднъж до ДСК на някое гише и погледнете какво правят пенсионерите. Ами на съседното гише до мен за 20 мин минаха 6 пенсионера които не внесоха по малко от 400лв.А като ги видиш си мислиш че нямат и за хляб ,все се оплакват и т.н. Но от тези случаи се вижда кой има и кой няма.

18

Мартин

преди 11 години

Пак бабки готови да подкупят полицай дори и в случая да е пострадало дете ! Бабата е за съд !

17

ff

преди 11 години

Koito uchi i si izkara diplomata si namira dobre platena rabota kakvo se oplakvate

16

тишо

преди 11 години

ако искат могат да ги хванат на защо боко не прави нищо или защото тук няма лентичка за рязане