Иван и Вихра. Снимка: архив Булфото
fallback

Продуцентът и телевизионен водещ Иван Христов и приятелката му Ирина Тенчева са станали жертва на нагъл обир.

Крадците са проникнали в дома и са откраднали каквото могат през нощта, докато Иван и Ирина са си били вкъщи заедно с децата.

Малко след 23.20 часа в жилището на двамата прозвучал странен шум. Ирина помислила, че звукът е от съседите, но накарала Иван да провери. Той се завъртял из стаите, но не видял нищо необичайно.

На сутринта обаче, между 6.30 и 7.00 часа, Христов тръгнал за работа. Тогава забелязал, че някои важни вещи липсват, а след внимателен оглед видял още следи от срещното нахлуване в дома. Бандитите задигнали сравнително дребни неща като дамска чанта, джиесем и пари, но заедно с тях взели двата лаптопа на Ирина и таблета на Иван.

"Моля крадците да върнат поне таблета и стария лаптоп. За новия няма проблеми, но в стария са снимките на моя живот. Там е всичко, което съм писала, откакто съм водеща", призова Ирина в телефонен разговор с колегите си от "Почивна станция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Vasq Gancheva

преди 8 години

Много се радвам винаги са ме отбласквали тази порачкови опосумчета претендиращи за морал,сектанти да се молят на петар дунов да им вурне лаптопите,много се радвам за тая лабилна анемична отекчена диетолошка която наи нагло си красти предаването англепарк...по скоро тази са девил парк.

106

антифен

преди 12 години

Може би това е първото предупреждение от горе.Крадеца да пусне всичка в интернет за да видят всички що за извратеняци са тези двамата. Тази добра *** да си промени тематиката на предаването и стига с този етикет добра майка тя е недостойна да се титолова по този начин.

105

Очевидец

преди 12 години

Всеки е обиран поне по веднъж.Помня преди 5 години как срещнах един,който ми буташе байка по стълбите.Не се ядосах,нормално момче,явно наркоман.Разказах му как в мъзето съм изкопал дупка в бетона...ляга и го заливам.Седна на стълбите,разплака се и се напика.Не го бих,звъннах в районното.

fallback