107

Vasq Gancheva

преди 8 години

Много се радвам винаги са ме отбласквали тази порачкови опосумчета претендиращи за морал,сектанти да се молят на петар дунов да им вурне лаптопите,много се радвам за тая лабилна анемична отекчена диетолошка която наи нагло си красти предаването англепарк...по скоро тази са девил парк.

106

антифен

преди 12 години

Може би това е първото предупреждение от горе.Крадеца да пусне всичка в интернет за да видят всички що за извратеняци са тези двамата. Тази добра *** да си промени тематиката на предаването и стига с този етикет добра майка тя е недостойна да се титолова по този начин.

105

Очевидец

преди 12 години

Всеки е обиран поне по веднъж.Помня преди 5 години как срещнах един,който ми буташе байка по стълбите.Не се ядосах,нормално момче,явно наркоман.Разказах му как в мъзето съм изкопал дупка в бетона...ляга и го заливам.Седна на стълбите,разплака се и се напика.Не го бих,звъннах в районното.

104

обърках се

преди 12 години

сега последно това Вихра ли е или Ирина ?? хахахаха

103

Анонимен

преди 12 години

Ще ги върнат когато и на мен ми върнат откраднатото.Ще заловят крадците на "куково лято"Най-големият престъпник в България е "неизвестен извършител".Сигорно няма Българин да не е посрадал от него.Това е понятие на полицията и прокаратурата.

102

martin

преди 12 години

Malko im e.Mnogo sa mi protivni.

101

Чиновник

преди 12 години

Тия двамката нямат проблем да си купят нови два лаптопа, нов таблет, нов "джиесем" (каквото и да представлява това) и нов фотоапарат и да си направят нови снимки на на новия живот. И обира не е нагъл, а съвсем рутинен. Нагъл обир има тогава, когато *** убие възрастен човек, за да му вземе и малкото пари, които са му останали.

100

Анонимен

преди 12 години

A TOI MOGE I DA E VIDIAL NE6TO.,no STRAXA E PO GOLIAM OT LAPTOPA I TABLETA NA GENICATA. I SE E NAPRAVIL NA UMRIAL OPUSUM....

99

до 119

преди 12 години

Ами те ако не пишат , за Николета "Божинова" и бебето И, ще пишат за Иван ,Ирина и Вихра!Аааа пропуснах Карадшианката известна с това ,че е известна ха ха ха !!!

98

Анонимен

преди 12 години

БОЛИ МЕ ГЪЗЪ ЗА ТОВА, ЧЕ БИЛИ ГО ОБРАЛИ. АМИ КОЛКО МНОГО ДРУГИ ОБИКНОВЕНИ, НЕЩАСТНИ ХОРИЦА СА ГИ ОБИРАЛИ И ТО ПО НЯКОЛКО ПЪТИ, И НИКОЙ НИЩО НЕЕ РАЗБРАЛ. ТИЯ ДВАМАТА ПРЪДЛОВЦИ КАКВИ СЕ ЯВЯВАТ, ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩИ КАТО СВЕТОВНА НОВИНА! *** НАГЛАТА КУРВОЛЕТИНА, АМА НАЛИ РАБОТИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА...

97

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

К'ви са тия, ве?К'во работят?

96

Анонимен

преди 12 години

Trqbvalo e da gi iznasilqt dori!!!Zabravili sa tova gorkite kradzi.

95

koliu

преди 12 години

Golqm praz!

94

анонимен

преди 12 години

тази жена не е за него..няма да изкарат дълго заедно

93

гад

преди 12 години

Така ми се пада на тия фукльо..сугорно пак е бил пиян.

92

ha ha

преди 12 години

тия пък кой са?

91

Здравейте

преди 12 години

Дай Боже повече такива позитивни новини.Нагли са не само крадците така че всичко е ок в случая.

90

Анонимен

преди 12 години

Като продължават да им показват къщите из "Черешката на тортата" така ще е . Ред е и на оня дето се фукаше тая седмица, че имал оригинал на Пикасо... Все пак живеят в България и трябва да знаят, че след като живеят в България и има какво да им се открадне трябва или да имат сигурна алармена и заключваща система или да имат застраховка поне... ***.

89

Анонимен

преди 12 години

Аве днеска.бг то па станало фчера. Що като еда чалгарска медия не поместихте веселата новина за оплюването и охрачването на азисчо, решил да врещи у Америка ?!?!?!?!?!

88

gost

преди 12 години

malko im e