Николай Русинов. Снимка: МВР
fallback

35-годишният Николай Русинов-Чеци е задържан и са му повдигнати обвинения за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в София.

Причина за ареста е експертизата, която пристигна от Австрия. На базата на резултатите прокуратурата разпореди и е повдигнато обвинение на Николай Русинов, за когото бе установено, че е бил до нея.

Експертното заключение, направено в чужбина е на противоположното мнение на това в България, според което за
убийството на момичето е виновен Пламен Трифонов. Очаква се ведин от четирите почивни дни прокуратурата да поиска постоянния арест на Русинов.

Той е задържан за 72 часа.

Oще по темата
Трупът на Яна Кръстева бе намерен от случайни минувачи на 10 юли миналата година в Борисовата градина в София. Момичето е било видяно за последно в парка по време на музикалния фестивал София рокс да слуша с приятели гостуващата група Джудас Прийст.

Аутопсията показа, че тя е била удушена и е правила секс преди смъртта си. Още тогава сред заподозрените беше Николай Русинов, по случая бе арестуван и Пламен Трифонов.

При предишното задържане на Русинов градският прокурор Николай Кокинов съобщи, че според признанията му той е бил с Яна във фаталната за нея вечер, употребили са голямо количество алкохол и са имали полов контакт.

Това е станало на няколко метра от мястото, където е намерен трупът на момичето. Тогава Чеци твърдеше, че той си е тръгнал, като оставил Яна сама и жива, а обвинения не му бяха повдигнати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

151

Анонимен

преди 11 години

И трябва да ги избием ли ? Кажи 180

150

men

преди 12 години

те си пускат дъщерите със *** и пульо и полсе искали истината, този бил убиецът и т.н. 14 годишни момиченца заработват за телефони и поркане по чалга заведенията, гаджосват се с мутри, *** и футболистчета, продаават си сливите за 10 кинта и после полиция не знам си какво. вижте се как живэм бе. отврат.

149

nqkoi

преди 12 години

4oveka e boja kravi4ka nevinen e neka da ide v pandelata da go porasporat izruda malko

fallback