Снимка: Булфото
fallback

Над 2 километра бракониерски мрежи са иззети от инспектори на ИАРА от водите на язовир Жребчево, съобщиха от агенцията.

С помощта на рибари и любители риболовци в язовира са открити и извадени още бракониерски мрежи.

Уловената в тях над 500 кг. риба е върната във водоема. Мрежите са иззети и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

Рано сутринта от язовир "Жребчево" бяха извадени и иззети 1,8 км бракониерски мрежи, а около 800 кг риба беше върната във водата, припомнят от ИАРА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 12 години

Доктора ще управи ИАРА

5

РРР

преди 12 години

Неделчев, значи и ти си бракониер щом си приятел с шефа на ИАРА! Те предупреждават приятелите си кога ще правят хайка за бракониери и ще влачат тралове за мрежи. И много ми е интересно, как са я пуснали в водата уловената в мрежите риба?!?! Рибата влезне ли в мрежата и извадиш ли я тя умира, защото остава без люспи и спукан мехур... А какво да ви кажа, че от гребната база на Панчарево съдържателите всяка вечер пускат с моторницата 2 мрежи по 150 метра. И рибата си я готват в ресторанта им там...

4

Н.Неделчев

преди 12 години

браво на служителите на ИАРА.Всичко това е и благодарение на ръководителя им Трифон Трифонов.Имал съм възможност да работим съвместно и се радвам на смелостта и професионализма които влагат в работата си.До преди две години цареше анархия навсякъди в и около язовира.Сега може риболовците да се радват на това ,че в Жребчево има риба и че бракониерите са сведени да минимум.Хубаво е да се поучат от тях и в национален мащаб...Продължавайте момчета все така и Ви желая успех.

fallback