Снимка: Архив Булфото
fallback

Шофьор на лек автомобил загина при катастрофа на пътя Велико Търново-Русе във село Самоводене, съобщават от полицията в старопрестолния град.

Инцидентът е станал около 16 часа, когато лек автомобил "Опел Астра" с русенска регистрация, управляван от 46-годишен шофьор, внезапно навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в джип с британска регистрация.

При челния удар на място е починал водачът на леката кола.

Шофьорът на джипа е откаран във великотърновската болница с травми в областта на гръдния кош, но без опасност за живота.

Причините за пътния инцидент са в процес на изясняване. Пътят Велико Търново-Русе не е затворен, но от пътна полиция призовават водачите да се движат с повишено внимание край мястото на катастрофата в с.Самоводене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Аборигена

преди 12 години

Това да се забрани десния волан е пълна глупост . Никъде по света не е забранено а тук някакъв *** пише глупости . На всичкото отгоре десния волан даже няма вина за катастрофата . Изпи ли си хапчето Гого че пишеш глупости .

15

Георги

преди 12 години

Чудя се кой ли настина е виновен. Джип с британска регистрация!!! От модерните напоследък у нас автомобили с десен волан. Като нищо човека в опела може да се е шашнал ако ония е карал срещу него и после се е прибрал в лентата си. СПРЕТЕ АВТОМОБИЛИТЕ С ДЕСЕН ВОЛАН В БЪЛГАРИЯ

14

Г. Г.

преди 12 години

"При инцидентът са се сблъскали Опел и джип"---При инцидентА, братлета.Иначе Бог да прости човека. Колкото до *** долу, които слагат равен знак между *** и турчин глупави сте, м'чета.

fallback