Снимка: архив, Булфото
fallback

Училищен автобус с14 деца е катастрофирал днес край Павликени, пострадали няма, съобщиха от полицията. Инцидентът станал тази сутрин около 7.50 часа в участък на пътя от Сухиндол за Павликени.

Лек автомобил "Фолксваген пасат", управляван от 29-годишен водач от Павликени, при движение с несъобразена скорост при десен завой поднесъл, завъртял се на пътя и се ударил странично в автобуса.

При удара е пострадал шофьорът на леката кола, който с травми по ръцете и краката е откаран без опасност за живота в болница.

Няма пострадали деца от автобуса, които са отпътували за училище с друг автобус, изпратен своевременно от община Павликени. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

999

преди 12 години

какво производство бе,това *** с л.а трябва да бъде обезглавен моментално,нали ги гледам как карат ***,но трябва да бъде згазен някой депутат или съдия,зада се приемат жестоки закони,но те *** се возят с хубави коли и с охрани и не са застрашени,само невинни хора загиват

5

юнака

преди 12 години

пасата здрав ли е ?

4

свинка прасева

преди 12 години

От сланина не се пълнее, това е сигурно. Не можем да не хапваме месо, но е най-добре то да се взима от село. Това заяви пред БНТ тв водещата Марта Вачкова.

fallback