Снимка: архив, Булфото
fallback

Раздразнена дама набеди 26-годишен нигериец, че е задигнал дамската й чанта, съобщиха от МВР.

Тази нощ около 1.30 часа в полицията постъпил сигнал от тел. 112, че пред ресторант в курорта “Боровец” мъж от африкански произход насила издърпал чантата на 34-годишна столичанка с 350 лева в нея.

Пристигналите на място униформени служители установили и задържали мъжа, който е от Нигерия и живее в столичен квартал с отказан статут на бежанец.

По случая в районното управление в Самоков е образувано досъдебно производство.

В хода на разследването обаче криминалистите установили, че грабежът е инсцениран от дамата, която подала сигнала, което станало по инициатива на приятеля й.

Той заедно с „ограбената“ и двама техни приятели минавали пред ресторанта. По същото време навън бил и нигериецът, който работел като викач в близка пицария.

Той подхвърлил реплика към дамите от кампанията, това подразнило приятелите им, които му нанесли няколко удара. За да избягат от отговорност, решили да инсценират грабежа.

26-годишният мъж е освободен и настанен в специализиран дом за настаняване на чужденци поради отказания му статут на бежанец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Ако знаете само....

преди 12 години

Какви набеждавания стават по съдилищата,законно.Тази *** явно има опит в мошенничеството,добила го е и ли е го е практикувала.В миналото за лъжа и измама са изтръгвали езиците на жените,като по-изпечени мошенички.Шерше ла фам както са казали французите ... и няма да сгрешите!

9

NIKOY

преди 12 години

SAGLASEN SAM S NOMER 8

8

Анонимен

преди 12 години

*** - в Нигерия , кифлата и компания - в панделата за клевета!

fallback