10

Ако знаете само....

преди 12 години

Какви набеждавания стават по съдилищата,законно.Тази *** явно има опит в мошенничеството,добила го е и ли е го е практикувала.В миналото за лъжа и измама са изтръгвали езиците на жените,като по-изпечени мошенички.Шерше ла фам както са казали французите ... и няма да сгрешите!

9

NIKOY

преди 12 години

SAGLASEN SAM S NOMER 8

8

Анонимен

преди 12 години

*** - в Нигерия , кифлата и компания - в панделата за клевета!

7

Анонимен

преди 12 години

negarat ne pravi takiva bg obiri ili krazbi a tazi da se nabu4e na kol zaedno s priqtelqt i za nazidanie. kak si q predstavqte 4ovekat e negar neka go napadnem.

6

РРР

преди 12 години

Въобще не ми пишете, че тази е "столичанка"! Да, по паспорт е "столичанка" от 3-5 години може би...Кой знае от кое село е селяндурката и чак полицията ще заблуждава... Не че обичам много ***, понеже съм живял с такива в Европа, ама като наш'та селяния никъде няма по света... Човечеца се е хванал като викач пред пицария за 20 лева на вечер в студа да работи, и не ми се вярва нещо нецензурно да им е казал на селянките за да ги прикани да хапнат пица. А сега трябва тези селски бекове дето са го били да ги съдят и да му платят. А за селската кифла дето се е обадила на 112 и лъжесвидетелства направо в Сливенския затвор за 1 година да кажем. Макар че, за лъжесвидетелстване е по-голяма присъдата. Това е престъпление и е наказуемо според закона!

5

nas

преди 12 години

are stiga ste za6titavali niakakuv gnusen negur bokluciiiii

4

2ГУ ДС ВКР Политбюро

преди 12 години

До 1 - Неможе този комитет защитава само правата на кражбите от парите -фондовете за ромитеТова не ги засяга тях - нямат печалба а само разходи -и без това алчността им е колкото повече толкова повече в личния джоб

3

kfa kampaniq kompani

преди 12 години

Той подхвърлил реплика към дамите от кампанията stegnete se malko

2

eee

преди 12 години

оная ми ти кифла е искала да я прасне някой черен с голем ***... *** се е осетил и е подхвърлил закачливо некой лаф обаче селяците с нея са решили да се направят на бабаити... е те това е проблема,че селяните са много и навсякъде :)

1

Аз

преди 12 години

Защо направо не са го разстреляли? Егати държавата сме за една дума може не само да те бият а да те задържат и да те екстрадират. Сега къде е хелзинския комитет да поиска съдебна отговорност от нападателите и от тая *** за набеждаване.