Снимка: архив, Булфото
fallback

Мъж на 35 години от Благоевград е загинал тази нощ при пътно-транспортно произшествие на главен път Е- 79, в близост до разклона за Рилски манастир, съобщиха от полицията.

Починалият е блъснат шофьор от Видин, управлявал с 0,83 промила алкохол в издишания въздух.

Преди произшествието загиналият тръгнал за гориво до близката бензиностанция и при връщането му към автомобила бил блъснат от 26-годишният водач, посочиха още от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 12 години

Ще му ядът сладкото жито

51

до 67

преди 12 години

Защо до живот!Аз много пъти съм карал по магистрала или друг главен път и ми изкача я каруца,я някой пиян ром.Много е "приятно" особено вечер да видиш в последния момент някаква *** облечена с тъмни дрехи да се движи по пътя,а не малко встрани.Тва са *** хора няма кво да коментирам повече,защо аз не ходя по пътищата.

50

...

преди 12 години

Знаете ли,много е лесно да бъде съден някой от страни.Първо не мисля,че 0,83 промила го прави пиян,а пил правете разлика!Второ в това време и този снеговалеж повярвайте на всеки може да се случи това нещастие,никой не е застрахован.Жалко за загиналия човек,но в тъмното на главен път не се излиза без светлоотразителна жилетка или поне нещо което да сигнализира за присъствие на платното,човек облечен с тъмни дрехи,много трудно може да бъде видян през нощта.Една монета има 2 страни помислете малко!

fallback