Снимка: архив Булфото
fallback

Стефан Кленовски, който е с европейска заповед за издирване, е задържан тази вечер в мола на „Цариградско шосе”.

Мъжът е задържан в рамките на операция „Шок”, обяви шефът на СДВР Валери Йорданов.

В момента на задържането при Кленовски са били съпругата и децата му, не е употребена сила, категоричен бе комисарят.

"Просто лицето е изведено. В момента на задържането е бил с фалшиви документи – с негова снимка, но други имена", уточни Йорданов.

Кленовски е обявен за издирване от Европол от съда в град Прани, Италия.

Той е обвинен от властите в поставяне на скимиращи устройства, присвояване на банкови кодове, изготвяне на клонирани карти и незаконно теглене на пари в Италия и други държави.

През септември 2011 г. българската полиция е попаднала на следите му, но тогава Кленовски успява да избяга и да се укрия.

Сега мъжътт е задържан в столично управление на СДВР и утре ще бъде настаненен в ареста на Националната следствена служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

др Менгеле

преди 12 години

Ето той Отдел Издирване-СДВР ви го каза , вижте как МВР покровителства дрогата по улиците - като фирмите и плащат за това , проституцията , бандероли , всичко що е с престъпен характер минава първо през МВР , иначе не би могло да съществува. А вие се радвате че са задържал това момче ,което АКО е виновно е най - най - най - ниско ниво. Отворете си очите за реалността.И да наричате жената с тези епитети , и вие се мислите за нещо повече от престъпниците ??? :)

79

Берлускони

преди 12 години

очаквам следващата операция на МВР "кредитни милионери и мутри" дано да направят най-после нещо съществено

78

Мутра

преди 12 години

да бе стига с това насилие голяма работа че бият и не спазват закона, това не е нещо ново за мутренско-милиционерския бг капитализъм с комунистически привкус

fallback