Снимка: архив, Булфото
fallback

Неизвестен мъж нахлу и обра оборота на  болница "Токуда" в София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера около 20 часа. Нападателят е влязъл като обикновен пациент, бил е с качулка на главата, но без маска на лицето.

Нападателят ударил с гумена палка служителка на регистратурата и докато тя се превивала от болка, успял да задигне парите от оборота. 

По данни на болницата отмъкнатата сума е 30 хиляди лева. Пострадалата служителка е с фрактура на ръката и е прегледана в болница.

Направен е оглед на местопроизшествието, а обирджията се издирва.

Нападателят обаче е заснет с камери, като записите са предоставени на полицията, съобщиха от болницата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Анонимен

преди 12 години

i pravilno napravil shtom ia ograbil ,xalal da sa my parite.ot mizernite balgari.

55

До 58

преди 12 години

Като не ти харесва имаш две вариянта учиш медицина и се лекуваш сам себе си или отиваш на лекар... Ако не ти харесват си оставаш болен. Интересно ми е как ще се държат хора като теб под ежедневния стрес на голяма част от лекарите. Не всички са кадърно то е ясно, но се постави на тяхна позиция и си помисли... Частните болници са ясно, но замисли се какви заплати взимат държавните, който ги спукват от работа всеки ден ... End of story

54

fck

преди 12 години

Ако хората имаха пари щяха ли да обират болници.. НЕ МИСЛЯ! Е сори ощипаха и токуда с 30 хилки дреме ми... като няма кво да сложиш на масата да ядеш така е! А ония тиквундели в Парламента да го духат! на тях им е добре ядът само пържоли и кебапчета КРАДЦИ и ИЗМАМНИЦИ !

fallback