56

Анонимен

преди 12 години

i pravilno napravil shtom ia ograbil ,xalal da sa my parite.ot mizernite balgari.

55

До 58

преди 12 години

Като не ти харесва имаш две вариянта учиш медицина и се лекуваш сам себе си или отиваш на лекар... Ако не ти харесват си оставаш болен. Интересно ми е как ще се държат хора като теб под ежедневния стрес на голяма част от лекарите. Не всички са кадърно то е ясно, но се постави на тяхна позиция и си помисли... Частните болници са ясно, но замисли се какви заплати взимат държавните, който ги спукват от работа всеки ден ... End of story

54

fck

преди 12 години

Ако хората имаха пари щяха ли да обират болници.. НЕ МИСЛЯ! Е сори ощипаха и токуда с 30 хилки дреме ми... като няма кво да сложиш на масата да ядеш така е! А ония тиквундели в Парламента да го духат! на тях им е добре ядът само пържоли и кебапчета КРАДЦИ и ИЗМАМНИЦИ !

53

Стоянов

преди 12 години

Глад , Глад , и по-лошо ще става !

52

Анонимен

преди 12 години

тъй ще е като не им се дава пари за охрана сега накуп ще си платят заплатите от скатаването

51

Анонимен

преди 12 години

63, точно така е.и то източванрето на здр. каса е под формата на скалъпени диагнози прецизирани така, че да се източва по-добре. а отделно си искат доплащане под формата на "дарение". и накрая се чудиш що не са те излекували - щото диагнозата, която им е била най-изгодна финансово се е разминавала с истинската ти диагноза.... да не говорим, че и на здрави хора им измислят диагнози, особено важи това за деца - като са притеснени родителите вярват на всичко и айде още парички за тях..

50

До 55

преди 12 години

Плащат друг път. Само грабят от хората. Като са частна болница да спрат да източват Здравната каса

49

Анонимен

преди 12 години

Малко са ги ограбили. Жалко, че е пострадала жената. Да бяха пребили Масларска, тази некадърница.....

48

Иван

преди 12 години

Ей къде сте бе Станишев Миков да защитите този човечец - сега ще вземат да го съветват в полицията и пак полицаите виновни.Защо тези престъпници да могат да нападат невинни хора а полицаите да ги галят с перце.

47

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА ТЕЗИ БОЛНИЦИ С ТАКЪВ ОБОРОТ ЗА ЕДИН ДЕН ,ПОСЛЕ СИТИЯ НА ГЛАДНИА ВЯРВАЛИ ,ТЕ НАДМИНАХА БАНКИТЕ

46

Анонимен

преди 12 години

И ти си голям човек нали? Никой не иска когато се разболее да отиде на лекар и там да го доубият шайка некадърници.

45

Анонимен

преди 12 години

Вие сте били големи хора няма що. Много сме болни и търчите, когато нещо се случи, но после плюете лекарите и защитавате крадците. Слезте на земята и се позамислете малко преди да говорите безумия

44

Темерут

преди 12 години

То, това хубаво, ама що па требваше да и чупи ръката? Не можеше ли само да я зашемети?

43

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно съм на страната на обирджиите, защото да крадеш от крадци не е престъпление. В тази болница работят най-некадърните и корумпирани лекари в България. Всички са бивши партийни секретари и комсомолски секретари. Убиват те без да се замислят нищо че си плащаш осигуровки. Един от убийците-лекари преди време ми каза че погледът му струвал 1000 лева. Какво значи това някой да ми обясни моля?

42

Анонимен

преди 12 години

Абе тъпана*и,що за хора сте,да защитавате бандит,обрал болница?Нали тая тиква още довечера ще изхарчи хилядарка в кръчмата и по *** бе,а после и останалата плячка!Токуда е ЧАСТНА БОЛНИЦА,плаща си данъците,пациентите се таксуват НА КАСА И СИ ПОЛУЧАВАТ ФИСКАЛЕН БОН.И недейте да злобеете да сумата 30 бона.Срещу тия 30 бона,дето една луксозна *** ги вади за седмица,в болницата СТОТИЦИ БЪЛГАРИ СА ПОЛУЧИЛИ ЗДРАВЕ И ЖИВОТ ДНЕС!

41

Анонимен

преди 12 години

А, браво на човека! И без това в тая балница са се събрали само търгаши. Намерили са си майстора. Макар че, като ги знам как лъжат и крадат там, сигурно е откраднал най-много 10 хил, а останалата част от сумата са си прибрали те. *** нищо, пак добре е направил.

40

Ина

преди 12 години

Тази болница има ли охранителни камери?А жива охрана?

39

ДОКТОР ВАГИНЯН

преди 12 години

ТОВА Е САМО ДНЕВНИЯ ОБОРОТ И ТО НА КАСАТА Т.Е. ПЛАЩАНИЯ НА РЪКА.. А ПЛАЩАНИЯ НА ОПЕРАЦИЙ И Т.Н. Е ОТДЕЛНО ПО СМЕТКА ! ЩОМ 30 БОНА Е ДНЕВЕН, Я ГИ ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СА ДЕКЛАРИРАЛИ 30 ДНИ ПО 30 000 ЛЕВА = 1 000 000 ЛЕВА ЗА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ И ДАЛИ СА ПЛАТИЛИ ДАНЪЦИ ?! СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ !!

38

до 28

преди 12 години

Ренета Инджова беше премиер а не премиерша.Премиерша е жената на премиер.

37

true

преди 12 години

Токуда може и да е помогнала на някои пациенти, но лично на мен не. Даже обратното - разболяват те за да те лекуват и да си вземат пари от НЗОК и от пациента, разбира се. За горния случай личи, че не е професионалист. Възможно е да е някой пострадал от "лекуването" в Токуда.