Снимка: архив, БТА
fallback

София пак осъмна със запалени коли, този път случаите са пет. Три от автомобилите бяха подпалени тази нощ близо до сградата на столичната полиция, съобщи МВР. Инцидентът станал на улица "Добруджански край". 

Други две коли са били подпалени в столичния квартал "Люлин". Сигналът за тях е подаден около полунощ. Два часа по-късно в полицията е съобщено и за другите три опожарени автомобила. 

Вече близо 30 коли са запалени умишлено за изминалия месец и половина в София.

Предишната нощ в София отново беше регистриран палеж на три леки автомобила в района на Западен парк, близо до бившия магазин "Рамстор". От полицията казаха, че начинът на запалване е различен от предходните случаи и се работи по версията, че палежите са дело на имитатори.  

Oще по темата
Все още няма задържани, нито пък свидетели на палежите. В СДВР работи спецгрупа за разкриването на подпалвачите.

Версиите на разследващите досега бяха - пироман, застрахователни измами и война за паркоместа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

189

Веселин

преди 12 години

187 - не мисли хората за немислещи! Тук няма място за платени дезинформатори! 189 - остави хорицата да си изпълняват указанията! За никой не е тайна, че палежите са дирижирани от интереси свързани с платените паркинги, а те явно си имат и лоби сред значимите фактори в тази държава ... 184 е безкрайно прав, но изхода е да се разреши притежанието и употребата на оръжие от нормалните граждани на страната! Стига ! Досега от това право се ползват само криминалния контингент! Докога ще бъдем дивеч?!

188

Гого

преди 12 години

Служителите МВР са просто некадърници, станали "полицаи", защото нищо свестно не могат да вършат. Вместо да пазят обществения ред - събират пари от шофьорите за дребни или несъществуващи нарушения. Може ли 60 000 полицаи с всичките им там отдели, камери, проследяване, достъп до информация от мобилните оператори, връзки с криминалния контингент и да не могат да се справят с палежите? Представяте ли си ако някой реши да организира истински терористичен акт? Кой ще го спре - тлъстите униформени?

187

хасан

преди 12 години

Дайте ми го тоя, и за 2 мин ще му изгриза гръкляна и ще му изпия кръвта

fallback