189

Веселин

преди 12 години

187 - не мисли хората за немислещи! Тук няма място за платени дезинформатори! 189 - остави хорицата да си изпълняват указанията! За никой не е тайна, че палежите са дирижирани от интереси свързани с платените паркинги, а те явно си имат и лоби сред значимите фактори в тази държава ... 184 е безкрайно прав, но изхода е да се разреши притежанието и употребата на оръжие от нормалните граждани на страната! Стига ! Досега от това право се ползват само криминалния контингент! Докога ще бъдем дивеч?!

188

Гого

преди 12 години

Служителите МВР са просто некадърници, станали "полицаи", защото нищо свестно не могат да вършат. Вместо да пазят обществения ред - събират пари от шофьорите за дребни или несъществуващи нарушения. Може ли 60 000 полицаи с всичките им там отдели, камери, проследяване, достъп до информация от мобилните оператори, връзки с криминалния контингент и да не могат да се справят с палежите? Представяте ли си ако някой реши да организира истински терористичен акт? Кой ще го спре - тлъстите униформени?

187

хасан

преди 12 години

Дайте ми го тоя, и за 2 мин ще му изгриза гръкляна и ще му изпия кръвта

186

Замисли се БГ.

преди 12 години

Тракторчето е учило разни неща.Иска да дестабилира полицията и власта. Мръсно *** е, ако го оправдаят, ще е ужас. Снощи по новините на БТВ, даваха подробно как може най- ефективно да подпалите кола! Чудно ! Давайте им идеи! сега всеки комплексиран тип вече знае как става стъпка по стъпка!

185

184

преди 12 години

МНОГО СИ ПРАВ 185

184

да бе

преди 12 години

Нямаме 3 отвличания.Имаме 2 моми отишли да се забавляват и 1 решила да изнудва родителите си. Останалите малолетни си учат уроците и не мислят за бързо заБОГАТЯВАНЕ И лесен начин на живот

183

Анонимен

преди 12 години

ДО КЪДЕ СТИГНА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ УБИЙЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦИТЕ ВИЕ ТОВА МВР ЛИ ГО НАРИЧАТЕ АЗ ГО НАРИЧАМ БЕЗДЕЛНИЦИ ДЕТО СЕДЯТ И САМО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ НА НАШ ГРЪБ ПОНЕ ДА НИ ПАЗЕХА А ТО СЕГА ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ЗАМРЪКНЕШ АЗ СЕ ЯДОСВАМ ЧЕ ПРЕМАХНАХА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЩОМ СИ ТРЪГНАЛ ДА УБИВАШ И ПАЛИШ НЕКА ТЕ УБИЯТ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ СТЕ РАБОТИЛИ ДЪЛГО ЗА ДА СИ КУПИТЕ КОЛА КУПУВАТЕ Я РАДВАТЕ Й СЕ И НАКРАЯ ИДВА НЯКАКЪВ *** С КАЧУЛКА И СПРЕЙОВЕ УЖ ГОТИН И ВИ Я ПАЛИ ЗА КЕФ Е НАМА ЛИ ДА ГО УБИЕШ

182

Тихомир Томов

преди 12 години

Спец групата добре си върши работата , още никой не се съмнява в нейната съпричастност

181

zkd

преди 12 години

гумите на тая кола са цели, значи пожар е нямало.

180

Анонимен

преди 12 години

ченгетата не стига че не са кадър, ами плещат и върли глупости по телевизиите. Сутринта един *** каза че това го правели за да дестабилизират обстановката!!!! Като че е много стабилна??? За един месец вече имаме три отвличания на малолетни. Нали бяха пресечени??? Цветанов - *** се гръмни. От ченгетата нищо не става, освен рекетьори!

179

1234

преди 12 години

Ама и Цецко е един борец......

178

ако

преди 12 години

Аз пък мисля че "приятелите" на Боцко и Цвъцко им напомнят за себе си. То миналото лесно не можеш да го зачеркнеш.Жалко за невинните хорица на които им изгориха колите,те нямат вина за нищо.

177

Анонимен

преди 12 години

Съдът на Гоце пали колите за да прави мръсно на храбрия борец срещу престъпността Цецkо!

176

фж

преди 12 години

Сега остава по телевизията да дадат и пълната формула на коктейл "***" , за да няма засечки и работата да е спорна

175

!!!

преди 12 години

Отначало може и да е бил един човек или една група, но сега вероятно са повече. От телевизионния екран всеки ден дават идеи, а лудите хич не са малко, особено напоследък. Снощи по новините на БТВ, даваха подробно как може най- ефективно да подпалите кола! Чудно ! Давайте им идеи! сега всеки комплексиран тип вече знае как става стъпка по стъпка!

174

гражданска версия

преди 12 години

Палежите са дело на партията на анархистите, за да ги забележат властите, че и те съществуват и за да ги включат немедленно в бюджетната хранилка и партийното субсидиране за нищо не вършене,респективно и непречене на органите на реда, наравно с останалите медийно ухажвани политически партии.

173

Анонимен

преди 12 години

имитаторите наистина са в мвр. като започнем от цц та докъдето стигнем! тук се иска професионализъм и мисъл!!!

172

Анонимен

преди 12 години

ало подпалвача, оди на гастрол! Стига с тая София...

171

Имитатори ли?

преди 12 години

Имитаторите са единствено сред личния състав на МВР.Имитират работа по професията, воглаве с министъра си.Крайно време е да станем и ние всички граждани-данъкоплатци равнопоставени с тях анархо-имитатори - ще имитираме плащане на данъци (лесно става - отиваш в данъчното, говориш на гишето, камерите те снимат, нищо не плащаш, тръгваш си и после предлагаш различни "собствени версии" как се е случило така, че парите ти не са били отчетени като постъпили при тях).Който е съгласен , да гласува с ДА.

170

анонимен

преди 12 години

явно е че застрахователните компании са на прав път..и тук ще успят