Снимка: архив, Булфото
fallback

16-годишният Андрей Илчев, който беше пребит от 15-годишния Валентин Стоянов, е в добро общо състояние, контактен е и се храни, съобщи проф. Огнян Бранков, началник на секцията по детска хирургия в "Пирогов".

След резултата от контролните изследвания, които предстоят днес, ще се прецени дали да бъде изведено от детска реанимация, каза д-р Христо Пседерски, началник на детската реанимация.

Тийнейджърът беше приет в болницата с тежки наранявания на вътрешните органи след побоя. Наложи се единият му бъбрек да бъде отстранен.

В неделя Софийският районен съд остави в ареста 15-годишния Валентин.

Oще по темата

Магистратите определиха случая като особено опасен, както и поведението на тийнейджъра побойник.

15-годишният нападател и съучениците му от Строителния техникум били с маски в деня на инцидента и така Валентин нападнал Андрей. Той дори се похвалил във Facebook за стореното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

МАЙКА

преди 12 години

ТОВА *** БИХ ГО УДУШИЛА С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!!!!!Е ТАКИВА *** ДА НЕ СА ЖИВИ ДАНО!!!!!КАТО НЯМА ЗАКОНИ, ИМА ГОСПОД! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗАТОВА ,ЧЕ ОСАКАТИ ЕДНО НЕВИННО ДЕТЕ!!!!В АДА ДА ГОРИШ УБИЕЦО!!!!!!

59

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Ако има правосъдие взема се бъбрека оттова *** и се присажда на болното дете.Такива гадчета не трябва да живеят СМЪРТ.

58

МАМКА МУ!

преди 12 години

ТОВА ГАДНО ***- ДЕТО ПРИЧИНИ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ...ДА СЕ ОСЪДИ НА ДОЖИВОТ!!!!!ЩОТО СЕГА КАТО ГО ПУСНАТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ,И ЩЕ ПОСТРАДАТ И ДРУГИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!!АМА ДА ИМА СЪД И ЗА ТЪПИТЕ МУ РОДИТЕЛИ ЗАЩОТО И ТЕ ИМАТ ПРИНОС ЗА ИДИОТСКОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ !

fallback