60

МАЙКА

преди 12 години

ТОВА *** БИХ ГО УДУШИЛА С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ!!!!!Е ТАКИВА *** ДА НЕ СА ЖИВИ ДАНО!!!!!КАТО НЯМА ЗАКОНИ, ИМА ГОСПОД! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗАТОВА ,ЧЕ ОСАКАТИ ЕДНО НЕВИННО ДЕТЕ!!!!В АДА ДА ГОРИШ УБИЕЦО!!!!!!

59

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Ако има правосъдие взема се бъбрека оттова *** и се присажда на болното дете.Такива гадчета не трябва да живеят СМЪРТ.

58

МАМКА МУ!

преди 12 години

ТОВА ГАДНО ***- ДЕТО ПРИЧИНИ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ...ДА СЕ ОСЪДИ НА ДОЖИВОТ!!!!!ЩОТО СЕГА КАТО ГО ПУСНАТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ,И ЩЕ ПОСТРАДАТ И ДРУГИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!!АМА ДА ИМА СЪД И ЗА ТЪПИТЕ МУ РОДИТЕЛИ ЗАЩОТО И ТЕ ИМАТ ПРИНОС ЗА ИДИОТСКОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ !

57

Анонимен

преди 12 години

Nikakva svoboda neka da leji 4e zaradi takiva kato tozi *** da te istrah da izleje6 na ulicata ai ela mene prebii we sme6nik na 22 s1m 6te moje6 li mamati smotana nenormalna

56

Анонимен

преди 12 години

Пускайте побойника на свобода, за да се приобщи към общия терор над българското население, което от години се провежда от олигархията!

55

до 47

преди 12 години

Семейството му си е там, на място, но също толкова малоумно недоразвито като това жалко подобие на "подрастващ", което са сътворили със също толкова нелюбов и безразличие, както го и въпзипатават. Не може от семейство на нормални и възпитани хора, да очакваш подобно дивашко наследство. Напротив - тия нещастници са също толкова виновни, колкото инфантилния ***, онаследил жалката им фамилия. Семейство от жалки ***

54

qusi

преди 12 години

Това, че се е похвалил във Fbook ме навежда на мисълта, че го е направил за да си вдигне самочувствието. Но откога да пребиеш нищо и неподозиращо момче се води за геройство. Откога подрастващите трябва да правят престъпления, за да се харесат? Откога децата са с толкова малоценно самосъзнание, подтиснати и недооценени, че трябва да правят глупости, за да привлекат вниманието на възрастните? Ниско самочувствие е причината, но за това сме виновни всички ние. Бог да пази България...

53

lowforce

преди 12 години

колкото и да се възмущавате такива неща винаги е имало - преди 89-та и след нея, и ще има. Винаги е ималко биячи и побои в/от училище/съседното училище/квартала в който е училището. Просто сега журналисите пускат техните си бомби, като уж ни занимават с проблемите на обществото, все едно всичките тея неща са прецедент в историята.П.С. Някога въпросната ситуация би се решила - след 2-3 месеца андрей щеше да отиде с 20 човека да разбият главата на валентин и точка. Без хиляди статии и репортажи!!

52

123

преди 12 години

За родителите на побойника трябва да има сериозни санкции.Поведението им е като на побойника - нагло и безпардонно, особено на майката, тя дори се усмихна иронично пред журналистите.Нямам думи, поне да беше изказала неодобрение от поведението на сина си...........Така, че в случая е добре да припомня поговорката -"Крушата не пада по далеч от дървото".Тази агресия, един ден ще се стовари върху самите родители.А на Андрей желая бързо възстановяване и дано повече не среща подобни психопати!

51

ОГИ

преди 12 години

Офф ама как съм написал по който с тире... леле.....

50

Иванова

преди 12 години

Родителите обвиняват общество.Децата били негов продукт.

49

ОГИ

преди 12 години

Това резултат от психиката ни като общество, от начина по-който бягаме от всички проблеми и от това се учат и децата.Ако имаше 3-4 хлапета в цялото училище, които да имат малко кураж и чувство за справедливост сега с изваден бъбрек щеше да е правилния човек.Явно е нямало.Няма защото не са научени да се държат един за друг, а не сме ги научили НИЕ.Ако се бяха събрали няколко хлапета тоя отворко щяха да го изритат през портала за минута.Няма кой да ги научи на това да бъдат задружни!

48

Анонимен

преди 12 години

Отворете програмата на телевизията и вижте, че почти всеки филм е американски екшън .Насилие, садизъм и прочие гадости и простотии. В детски филмчета викат ***, *** и пр Къде изчезнаха полски, чешки и др. европейски филми? Ние американски доминион ли сме или в Европа ?!

47

еи

преди 12 години

Къде е семейството в случая то е най - важния елемент в изграждането на един човек като личност, нима не са видяли по какъв път върви синът им, какво възпитание са му дали все въпроси без отговор.Факта че е бил във фен клуб и агитката на столичен клуб би трябвало да притисни родителите и да седнат да разговарят със синът си .

46

Анонимен

преди 12 години

о как ще и секне ехидната усмивка САМО ДА ВЛЕЗЕ *** В ЗАТВОРА!

45

Анонимен

преди 12 години

Напротив, ти бъркаш демокрацията в богатите държави с много години демокрация, с българския вариант на демокрацията. Никакъв комунизъм няма в България след 1989-т, а ни управляват все демократи - кой от кой по-демократ, вкл. и този младеж е демократ.

44

Анонимен

преди 12 години

Недей да бъркаш демокрация с псевдодемокрация,и пазарна икономика с мутро-олигархичен-посткомунизъм!до 43

43

Анонимен

преди 12 години

Младежът е точно каквито са ценностите в България от 1990 година насам. Господства простотията, престъпността, биячите са на почит и т.н., но така е при демокрацията и пазарната икономика в България. 22 години ни управляват все демократи и стигнахме до тук.

42

vivian

преди 12 години

Само на 15 години и е толкова агресивен, а представете си след 5 години като излезе от затвора какъв звяр ще е....Сигурно ще стигне до убийство.

41

QAVA

преди 12 години

А гледахте ли по БТВ родителите на ***?! Майката - с една презрителна усмивка на устата, как не каза една дума на съжаление... Тя сигурно си оправдава сина-***, демек кои сте вие, че ще ми арестувате сина.Просто нямам думи.Такава нагла физиономия! Бащата поне криеше лицето си с вестник...но и той не каза нищо. ЛИНЧ за цялото гнусно семейство!!!