Снимка: МВР
fallback

Криминалисти от столичната полиция иззеха голямо количество наркотици от футболен фенклуб, съобщиха от МВР.  Задържани са шестима мъже и жена. Трима от тях са рецидивисти с богато криминално минало. 

Разследването тръгнало след получена информация, че във фенклуб мъж с татуировки на главата, изобразяващи паяжина и надпис "България", продава дрога.

В хода на стартиралата операция служителите на реда задържали двама криминално проявени и регистрирани за притежание на наркотици.

У единия намерили марихуана и пакетче с бяло прахообразно вещество. Оказало се, че той и „колегата му” си купили наркотиците от клуба. Малко по-късно полицаите „атакували” и самото заведение, където задържали татуирания мъж - Т.Г. /28 г./ от жк. „Овча купел”, заедно с още четирима и 26-годишната приятелка на единия.

В клуба криминалистите намерили 215 пликчета с канабис, 28 оранжеви таблетки, два плика с кафяв прах, буца бял прах, четири плика с бял прах, бурканче със сив прах, две цигари с марихуана. Предстои да се установи видът и точното количество на откритите вещества.  

Петимата от фенклуба са задържани за 24 часа заедно с двамата им клиенти. Трима от тях са натрупали множество криминални прояви в биографиите си.

Двама са осъждани за умишлено убийство и са регистрирани за измами, трети е записан в криминалните досиета за притежание на наркотици и също е осъждан.

Разследващият екип продължава работата по случая, образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

известен

преди 12 години

Всяко заведение ,фен клуб или независимо какво е да му бъде отнето правото да функционира и без компромис да бъде закрито а съдържателят с най голяма присъда за организирано разпространение на наркотици. Друго спасение няма от тази напас.

92

Анонимен

преди 12 години

ОТРОВИХА ФУТБОЛА НИ.СЕГА ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ.

91

Peshkin

преди 12 години

chorni i fen kluba i dilarite vikash sa tiasno svurzani hahahhahahhahahhahahhaha

fallback