Снимка: Reuters
fallback

11-годишен откраднал сам три велосипеда и четвърти – в съучастие със 7-годишния си брат.

Двете деца успели да извършат кражбите в Крумовград. Полицаите бързо стигнали до малолетните престъпници, а откраднатите колелета били намерени в дома им.

Оказало се, че децата успели успешно да излъжат родителите си откъде имат велосипедите. 11-годишното момче обяснило на майка си, че ги е спечелило в спортни състезания.

Откраднатите колелета са иззети.

Случаят ще бъде изпратен в прокуратурата с мнение за препращане в Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, съобщават от областната дирекция на МВР в Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

tkp

преди 12 години

На 11 и на 7 щом са почнали да крадат, на 20 вече ще са пълни ***. И затова отсега един здрав бой с точилката, докато не им увисне месо от задниците.

22

usmiv4o

преди 12 години

"Полицаите бързо стигнали до малолетните престъпници..."сам да кажем че е свил 4 велосипеда за около 8 часа2 часа да лъже мама и поне 2 часа да навива брат сипредполага се че някой трябва да се е оплакалкоето пък е поне1 денно това с 2 дни е ако е колелото на бат Гойко Горисовопитно знам как полицията търси колелета - никак100% някой сам си е намерил колелотоили е видял малките генииза да свие колело някой трябва да му е показал как се режат заключвалки - браво на таткото

21

Хехе

преди 12 години

Не мога да си представя толкова *** майка! Как може да вярва на подобни измислени оправдания? Или е *** и си ги подготвя за кражби или е ненормална. Сигурно е горда е била как децата и печелят ли печелят още невръстни... Ако смяташ ,че детето ти е по- умно от теб ,то ти не си дорасъл да имаш деца!

fallback