23

tkp

преди 12 години

На 11 и на 7 щом са почнали да крадат, на 20 вече ще са пълни ***. И затова отсега един здрав бой с точилката, докато не им увисне месо от задниците.

22

usmiv4o

преди 12 години

"Полицаите бързо стигнали до малолетните престъпници..."сам да кажем че е свил 4 велосипеда за около 8 часа2 часа да лъже мама и поне 2 часа да навива брат сипредполага се че някой трябва да се е оплакалкоето пък е поне1 денно това с 2 дни е ако е колелото на бат Гойко Горисовопитно знам как полицията търси колелета - никак100% някой сам си е намерил колелотоили е видял малките генииза да свие колело някой трябва да му е показал как се режат заключвалки - браво на таткото

21

Хехе

преди 12 години

Не мога да си представя толкова *** майка! Как може да вярва на подобни измислени оправдания? Или е *** и си ги подготвя за кражби или е ненормална. Сигурно е горда е била как децата и печелят ли печелят още невръстни... Ако смяташ ,че детето ти е по- умно от теб ,то ти не си дорасъл да имаш деца!

20

Анонимен

преди 12 години

Заблудили майката!!! Така дядото на една *** казваше " Не е такова детето ами много разбира от Еврофутбол и постоянно печели"

19

Гаврош

преди 12 години

Бреее голяма новина..........страхотен удар по "организираната престъпност" от органите на МВР.....е сега вече ще спим спокойно !!!

18

ined

преди 12 години

Едно момче баща му *** майка му арменка питало баща си:- Тате, аз какъв съм?- *** !- Мамо, аз какъв съм?- Арменец !- Тате,аз какъв съм?- Нали ти казах, че си *** ще пак питаш?- Абе тука на улицата има едно колело и се чудя дали да гооткрадна или да го продам ????

17

Минаващ

преди 12 години

Даскал, първо се научи да пишеш, после ни занимавай с глупостите си.

16

BG daskal

преди 12 години

Az pak moite sinove shte gi izucha i kato porasnat da hvanat vse otgovorni ileki raboti , ,, da postaviat skimirashti ustroistva vav bankomatite , ili da stavat ohraniteli na banki ikato nauchi sistemata i napravo vav trezora !

15

Анонимен

преди 12 години

Подрастващи членове на БСП :) От малки се учат да крадат като Цонев, Масларова, Мургина и сие! :)

14

Анонимен

преди 12 години

ХУБАВА "работа" ама ***(турска)

13

Анонимен

преди 12 години

БРАВО на Цецковата полЮция.

12

дан

преди 12 години

за да повярват родителите или са *** или са обикновени ***

11

БЪЛГАРСКИ СЪД

преди 12 години

тИЯ ДВАМАТА ИЗВЕРГИ ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ . . ., а щях да забравя - всички едрокалибрени престъпници да бъдат освободени и поощрени . . .

10

Той

преди 12 години

Колелото не е куча марка!?!Марката е *** :)))

9

До 7

преди 12 години

Да ти припомня-малките крадци порастват и стават големи крадци!

8

Анонимен

преди 12 години

Както казват по-долу, това е традиция и специфика на етноса, които трябва да се съхраняват с времето, с цел запазване на идентичността.

7

Machiavelli

преди 12 години

Охааа, какви бандити. Доживотна искаме хахаххахаха

6

Ташунко

преди 12 години

Сега да им махнат седалките и само трабата да остане и да ги пуснат без *** по пресечена местност дакарат 20 км. с крадените колела.

5

Един Българин

преди 12 години

1, прав си. При положение че не могат родителите им да ги възпитават има и други методи!!!

4

Димитрова

преди 12 години

За жалост боят са го изяли децата, на когото са принадлежали тия велосипеди - че са ги изгубили, че са ги оставили без надзор, че са се оставили да ги излъжат и да им ги вземат...Ама и за тези ми е жал - на 11 и на 7, а вече не са деца и нямат детство!