Снимка: Архив, Булфото
fallback

Досъдебно производство за причинена по непредпазливост смърт е образувано срещу 24-годишен мъж, съобщиха от СДВР.

50-годишен мъж е починал, след като по-рано бил намерен в безпомощно състояние на улицата в столичния кв. „Редута“.

Сигналът за пострадалия е подаден на тел 112 в събота и на мястото пристигнал екип на "Спешна помощ". Мъжът бил видимо пиян и с окървавена глава. Откаран е в болница, където е починал.

Разследващите случая полицаи са установили, че между 50-годишния мъж и негов познат – С. Т. (24 г.), възникнал скандал за пари след употреба на алкохол.

В спора С. Т. ударил два шамара на по-възрастния мъж, който паднал на земята и наранил тежко главата си.

На местопроизшествието са извършени огледи, младият мъж е задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

weisse wolfe

преди 12 години

Хората са казали - От пияния и луд бяга! Сдърпаш се с някое *** пияно, някъде по пътя после пада и си чупи главата, после като нищо теб ще обвинят. Подобно е станало и в тоя случай!

25

iff

преди 12 години

Едните като пият и не знаят, хора ли са, червеи ли са. Вторите грабят като обезумели, само и само да са взели. Третия е ***, полусапун. Половината не могат да пишат и четат, камо ли да живеят. Чалгата ни е народната музика. Светците ни са тъпите грозни мутри. Абе ***,че отървана. Селска-рейсърска патрулка. Вътре може и да дъни яко Преслава. Те и без това са супер безделници, защо да не си слагат стикери. Да живей, Българията и утайките в нея.

24

Анонимен

преди 12 години

Хубава изглежда на снимката патрулката, ама не върши работа. Това е проблема на държавата, ето защо не живея в нея. Поздрави на всички българи !

fallback