26

weisse wolfe

преди 12 години

Хората са казали - От пияния и луд бяга! Сдърпаш се с някое *** пияно, някъде по пътя после пада и си чупи главата, после като нищо теб ще обвинят. Подобно е станало и в тоя случай!

25

iff

преди 12 години

Едните като пият и не знаят, хора ли са, червеи ли са. Вторите грабят като обезумели, само и само да са взели. Третия е ***, полусапун. Половината не могат да пишат и четат, камо ли да живеят. Чалгата ни е народната музика. Светците ни са тъпите грозни мутри. Абе ***,че отървана. Селска-рейсърска патрулка. Вътре може и да дъни яко Преслава. Те и без това са супер безделници, защо да не си слагат стикери. Да живей, Българията и утайките в нея.

24

Анонимен

преди 12 години

Хубава изглежда на снимката патрулката, ама не върши работа. Това е проблема на държавата, ето защо не живея в нея. Поздрави на всички българи !

23

.......

преди 12 години

Е И ТОЙ ЕДИН ПИКЛЬО ОТ ДВА ШАМАРА МРЕ ЛИ СЕ ВЕ БАЦЕ..

22

Анонимен

преди 12 години

Не можах да разбера,как и откъде разбрахте че тези двамата са *** или турци????????????????????????Или така е по-лесно.......Заради такива като вас държавата е в това положение драги ми съфорумници,,хихихи,хубави дни ви чакат вас.....

21

Анонимен

преди 12 години

"културни" особености на ***(турския) етнос

20

Справедлив

преди 12 години

АМАН ОТ АЛКОХОЛИЦИ КАТО ПИЕШ ПИЙ 50-100 ГР. ЗА НАСТРОЕНИЕ А КВО СЕ НАЛИВАШ КАТО НЕ ВИДЯЛ.......................

19

Мамантос

преди 12 години

Бог да го прости човека!Да пази Господ от алчни ***, убиващи за пари!

18

До 16

преди 12 години

*** в България казват, че са турци. В чужбина казват, че са българи.... Ти сам си прави изводите!

17

До 16

преди 12 години

Ми, че то същото бе!

16

до 15 от 12

преди 12 години

ne sam ***. tur4in sam

15

ДО 12

преди 12 години

По *** коментар не бях чел , брат ти си УНИКАЛНО ***.Първо човека е починал .Второ критикуваш езика на който е надписана колата Трето не можеш да пишеш на собствения си език Четвърто *патрулната кола* е надписана специално заради 10 % неграмотни , в което число влизаш ти.Анализ - май ти си ***.

14

Unufri

преди 12 години

До 11:Убийства и смъртни случаи стават всеки ден при всяка една власт :) Просто се удивлявам как намирате начин да политизирате всяко битово престъпление :)Учудвам се, че ги няма редовните коментари от сорта на - Така ще е докато ГЕРБ са на власт.Хайде да видим, като дойдат други на влас (ако това стане скоро изобщо) дали няма да има убийства. Обаче тогава ще се сврете в миши дупки, нали така, и гласеца няма да ви се чува ]:>

13

romero

преди 12 години

Драги форуммци ,опомнете се. Човек е загубил живота си а вие спорите за надписа на патрулката. СРАМОТА

12

Анонимен

преди 12 години

kva e taq *** patrulka be malee, a otnisto nadisite ima i edin na bg

11

Анонимен

преди 12 години

НЕ Е "починал" а е "УБИТ"!!!!!!!Убийствата в Бг са вече ЕЖЕДНЕВИЕ!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!!!!!!

10

...

преди 12 години

Не знам за колата,но живея в Германия и тук по магистралите и улиците не може да се види надпис на английски...,но определено съм "за" тези надписи.Просто много улесняват и са необходими!

9

До 8

преди 12 години

Не се прави на остроумен, много добре ме рабзра какво исках да кажа!! Никъде не съм казвал да няма надпис указващ ( на чужд език) , че това е полиция , но на нашите основно надписите са на латиница! Мисля,че снимката доказва доводите ми!

8

SarcasticGrin

преди 12 години

Да, номер 2, напълно трябва да се изолираме от света. Никакви надписи на латиница, а още по-добре да не пускаме чужденци в България. Интересно ми е ти, ако отидеш в Сирия/Китай/Корея и т.н. дали няма да се оглеждаш като подплашен заек да откриеш една табела на английски. А и по самата кола, както се вижда от снимката има надпис и на български и на английски.

7

Починал

преди 12 години

Аз сам този дето умря след шамарите.Варнах се от другият свят за да видите ,че и ние пияните сме хора.