Снимка: Булфото
fallback

240 килограма канабис са иззети от гориста местност в край санданското село Храсна, съобщиха от областната дирекция на МВР в Благоевград.

Нивата, засята в обезлесена гориста местност в землището на селото, е разкрита при спецоперация на благоевградските антимафиоти.

Намерени са 60 корена от наркотичното растение, с общо тегло 240 кг, които реагирали на канабис при полевия наркотест.

Растенията са унищожени, полицията установява лицата, занимавали се с производството на канабиса.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 11

преди 12 години

Ти си ходил в казарма колкото баба ми на Марс.Как да няма учебна картечница бе ***, а за учебна граната чувал ли си ***,тревата ти е надупчила вече и без това безмозъчната тиква.Тук само *** наркомани ли пишат,кое било медицинско и кое повече вредело,вредят ви *** тикви,никъде по света освен в ислямизираната вече Holanda не разрешават трвите било то сеене или балиране *** от населението,ако трябва съответната държава си го сее вие ли ще снабдявате фарм.промишленост бе *** ***.

13

Ganyo

преди 12 години

Бай *** вземи почето малко история, преди да се изказваш неподготвен.До средата на миналия век конопа се е отглеждал в цял свят, използвали са го за производство на въжета, хартия, също и като лекарство, лекува много болести, включително и рак.под натиска на фармацевтичните компании правителството на САЩ го обявява за забранено, като при гласуването му са използвали името " марихуана" ,за да не могат от лекарския съюз да попреюат на вота за забраната му.

12

Бай Хой

преди 12 години

Ама вие сте *** и *** дроги тука. Как ще кажеш, че да пушиш трева е по-безорасно от тютюн бе левак?!? Я дръпни 5 цигари за час или врътни 5 масура да видим после като седнеш да караш кое е по-безопасно, а? *** като вас, дето броят розови слонове газят деца по пешеходните пътеки. А като е лечебна марихуаната вие от какво сте болни? Другия пък го хлъзнали че в Гърция е разрешено - знаеш ли колко годинки ще пропуснеш от неосъзнатия си невръстен животец ако те спипат с тревица там, а? Другия говори за поминък, без да знае дори какво е това. Да бяхте слушкали повече в училище първо щяхте да се научите да пишете без грешки (това се усвоява до 4-и клас) и после щяхте да понаучите, че НЯМА безопасна дрога. Така както няма и възрастен наркоман.

fallback