14

до 11

преди 12 години

Ти си ходил в казарма колкото баба ми на Марс.Как да няма учебна картечница бе ***, а за учебна граната чувал ли си ***,тревата ти е надупчила вече и без това безмозъчната тиква.Тук само *** наркомани ли пишат,кое било медицинско и кое повече вредело,вредят ви *** тикви,никъде по света освен в ислямизираната вече Holanda не разрешават трвите било то сеене или балиране *** от населението,ако трябва съответната държава си го сее вие ли ще снабдявате фарм.промишленост бе *** ***.

13

Ganyo

преди 12 години

Бай *** вземи почето малко история, преди да се изказваш неподготвен.До средата на миналия век конопа се е отглеждал в цял свят, използвали са го за производство на въжета, хартия, също и като лекарство, лекува много болести, включително и рак.под натиска на фармацевтичните компании правителството на САЩ го обявява за забранено, като при гласуването му са използвали името " марихуана" ,за да не могат от лекарския съюз да попреюат на вота за забраната му.

12

Бай Хой

преди 12 години

Ама вие сте *** и *** дроги тука. Как ще кажеш, че да пушиш трева е по-безорасно от тютюн бе левак?!? Я дръпни 5 цигари за час или врътни 5 масура да видим после като седнеш да караш кое е по-безопасно, а? *** като вас, дето броят розови слонове газят деца по пешеходните пътеки. А като е лечебна марихуаната вие от какво сте болни? Другия пък го хлъзнали че в Гърция е разрешено - знаеш ли колко годинки ще пропуснеш от неосъзнатия си невръстен животец ако те спипат с тревица там, а? Другия говори за поминък, без да знае дори какво е това. Да бяхте слушкали повече в училище първо щяхте да се научите да пишете без грешки (това се усвоява до 4-и клас) и после щяхте да понаучите, че НЯМА безопасна дрога. Така както няма и възрастен наркоман.

11

Do 8

преди 12 години

Пич ти ме уби бе бойна картечница аз сам ходил в казарма и съм бил картечар учебна картечница няма има халосни патрони земи се образовай малко

10

Венелин

преди 12 години

Конопа е изключително ценно влакнодайно растение, което се е отглеждало на цели ниви! Да не говорим, че всички научни изследвания са доказали, че при пушене е по-малко вреден от тютюна...Според мен е нормално да се разреши отглеждането му напълно свободно, а полицията да лови престъпници, вместо да се занимава с глупости!

9

4:20

преди 12 години

Каква е целта на тези акции? На зима да плащаме по 50 лв за грам ли? Или да пазаруваме от гърците, там поне е легално вече.

8

vlady

преди 12 години

Дано установят кой е отглеждал канабис. Такива хора заслужават разстрел с бойна картечница или обесване на късо въже т.н. short drop на площада с предаване по всички национални телевизии.

7

ИВА ЗДУХАНЯКА

преди 12 години

И САМО ТАЯ СНИМКА НА ВСИЧКИ СТАТИИ ЗА ЧАДЕЛ ДА ВИ ДАМ МАЛКО СНИМКИ ОТ МОЯТА ПЛАНТАЦИЯ ДА ИМАТЕ ДА СИ СЛАГАТЕ!!!!

6

БГ

преди 12 години

240кг!!! Как са го унищожили? Дали са го изгорили? Ако е така, някой знае ли накъде се е понесъл облака?

5

Kolio

преди 12 години

Никой не ги пита тия хора че са на ръба на оцеляването. Че мръсните игри на политиците разбиха , разграбиха и опоскаха всички заводи и стопанства и легални начини за препитание. И между другото марихуаната има много лечебни свойства, но тия дето управляват света имат други планове за нас. Било финансови криз, геноцидни войни и храни тъпкани с консерванти и антибиотици. Напитки с аспартам и захарин доказано канцерогенни.

4

Анонимен

преди 12 години

Баси селото Храсна требало Тревна го ктъстят

3

киро

преди 12 години

айде знаеме как се унищожава- половина в астрата и се разделя с началниците другото се гори за пред тв и балъците.......АЙДЕ АЙДЕ

2

ля ля

преди 12 години

унищожихте поредния поминък на местното население! жалко.... за хората които не могат да го разберът! монополът е*бава майката на нещата...

1

Виртуален Палячо

преди 12 години

Поредната акция тип Геноцид.